eel píše:ja treba muzu nastavit 58, 59 i 60hz ale to zalezi na ovladacich mam XG Mobile 163.44
Diky za tip, skusim tieto ovladace a uvidim co to spravi, potom sa ozvem
@Pitris: ako som uz povedal Google mam ohladom problemu s Battlefieldom prehladany skoro cely, nikto co ma kartu 8600M GT nemal stastie s riesenim problemu takze dalsie hladanie je uplne zbytocne, pretoze budem pozerat tie iste fora s tymi istymi ludmi a jedineho coho sa dockam bude negativum...
Já mám zase s tímto notebookem, potažmo grafikou, problémy v mé nejoblíbenější mutliplayerové hře UT2004 a pak ve velmi oblíbené singlovce GTA: SA, mám hnusně rozjebaný textury a taky nikde na to nic nemůžu najít.
Na mé prosby, aby tyto hry někdo kdo má MSI GX700 vyzkoušel, nikdo nereagoval...ale já jsem trpělivej
Tak dík moc, já sem kdyžtak hodim screenshoty z GTA:SA jak to vypadá na klasickym PC a na tom notebooku.
Ona by se ta horší grafika textur dala zkousnout, ale i framerate je příšernej a na takové sestavě jako GX700 nabízí, by s takovouhle "starší" hrou němel být žádný problém.
Z toho mi vyplývá, že se musí jednat o problém s NVidii 8600M a ovladači.
už měl někdo praktický zkušenosti s msi servisem? (penta)... zatim sem tam pouze volal a znělo to docela v pohodě, ale přece jen praxe by nebyla od věci, bo bych rád věděl na jak dlouho to trvalo, než vám to vyřídili...
prý se mi mění celá základovka bo co já vím... je to tam zhruba týden, tak nevím na jak dlouho to bude... jsem na privátě v Brně, takže mám půjčené jiné MSIčko tak až tak nespěchám...
potom dám vědět, ale jde to skrze známého, takže já s něma přímo nejednám
Má tady někdo zkušenosti s ovladači ForceWare X 163.71 pod Xp-čkama. Jde mi hlavně o funkčnost hibernace/sleep režimu a under/overclock. Info o výkonosti 8600GT pod těmito ovladači je samozřejmě plus .
Ja zatial problemy s mojim bookom nemal, len ma serie ten Battlefield! Skusil som drivere z tweakforce, no tie su uplne na hovno. Frekvencia ostava ta ista, cize 59Hz (a nesiel mi spustit Quake Wars s tymito ovladacmi) a ako Pitris hovoril ze vo WOW mu tam udava 60Hz tak tomu nechapem lebo v Call of Duty 4 tam mam tiez 59Hz. Ach mozem to je***. Ostanem pri Bioshock-u a Quake Wars-och. A ked vyjde Call of Duty 4/UT3/Gears of War tak potom nie je co riesit...
Inac skusal niekto UT3? Ako vam to slape? Ja s tym nemam nejake problemy (1280x800 detaily 4x4) len sa to obcas trosilinku spomali ked sa dostanem na miesta kde sa vsetci maruju so vsetkym