Ghost píše:to si sa informoval u obchodnikov z dellu alebo u ich predajcu alebo to beries z toho rozbiteho konfiguratoru na dell.cz?
btw brani ti nieco kupit 80gb disk a potom si tam dat aky chces ked sa ti cena u dellu zda vysoka? to iste ram alebo tv tuner.
To, aby nebyly problémy s dual channel modem u ram nebo tak .... víš ... a se zárukou při reklamaci ....
Pokud se tech veci nezbavis, tedy neprodas, tak by prece nemel byt problem, alespon doufam. Chci to taky tak udelat. Koupim to v nejnizsi konfiguraci HDD, RAM a za polovicku toho co bych u nich dal za vyssi hodnoty si koupim normalne dvojnasobek. Co se tyce tech pameti, tak pokud nekeca konfigurator tak je tam stejne davaji do dualu a pokud by jsi upradoval pameti, tak stejne musis koupit dve (ale za polovicni cenu nez nabizi oni). A memtest by mel pripadne nejasnosti odhalit
to já bych taky rád. Ale chtěl bych to celé koupit v usa a nechat si to poslat. Vytvořit fiktivní adresu v usa, tam to nechat poslat specializované spediční službě,která to pak odešle sem do čr. odkaz je tady
Koukal jsme na dost dobrou konfiguraci vostra a vychází to na 1450 dolarů, což je super, je to T7300, 2gb ram, 3 roky NBD, dálkové ovládání a spousty blbin, disk 160gb 5400ot. (jiný nemají) a 8600gt, bluetooth, wifi N Intel nextGen atd. což je slušné, nějakých 30000 na přepočet, také set klávesnice a myš logitech MX3200 za 65 dolarů ... fakt dobré, kdybychom se domluvili a měl by jsi zájem, bylo by to levnější ...
Zasilkovou sluzbu . com take vyuzivam. Stejne si ale myslim, ze by nam to celnici pekne vyuctovali, ale i tak to vyjde lacineji nez u nas. Pristi tyden zkusim vydopisovat s Dellem nejakou nabidku a vyzebrat nejakou slevu a pak se defenitivne rozhodnu. Ale nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat lacine veci
Budu to kupovat na fyzickou osobu. Stejne si myslim, ze bych dvema NTB vetsi slevu, jestli vubec nejakou, stejne nedostal. Sorry, ale budu kupovat solo.
Tak jsem jen orientacne zaslal mail do Dellu s dotazem na nejake konfiguracni veci aniz bych chtel nejaky navrh na cenu, tak mi spolecne s odpovedi dorazila nabidka. Samozrejme trosku jinaci od mych predstavav, ale ihned jsem si to poskladal v konfiguratoru a nabizena sestava mi byla nabidnuta s 15% minusem oproti konfiguratoru a to jsem si o nic nerekl. Myslim si ze to je super nabidka. Co se tyce celkoveho pocitu a na konfiguratoru si neco vyberete a uvidite cenu, no a kdyz si to objednate tak Vam daji jeste slevu. To je dobrej pocit ne. Samozrejme pokud to budu porovnavat s Dellem v zahranici nebo s konkurenci tak nadseni prejde, ale pokud chci Dell tak super ne . Kde Vam ve ksefte daji 15% slevu?
Spise receno, ze jsem jeste nic nechtel a oni mi poslali nabidku.
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHz FSB)
Operační systém Originální Windows Vista® Business (32Bit OS) - Czech
Paměť 2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM (2x 1024 MB)Klávesnice Czech (QWERTZ) - Internal Keyboard
Grafická karta 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT
Pevný disk 120 GB (5.400rpm) SATA Hard Drive
Modem 56.6k V.92 Capable Internal Modem & Adapter - Ireland/Spain
Optická mechanika Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive
Bezdrátová konektivita Dell™ Wireless 1490 802.11a/b/g Mini-Card - Europe
Dokumentace k přepravě Czech Documentation with Eur Power Cord
Gedis Bundle Reference No Bundle
Software společnosti Microsoft No Software Application Standardní záruka Base Warranty - 1 Year Hardware Support - Next Business Day
Servisní balíčky 3 Year Hardware Support - Next Business Day
Antivirový a bezpečnostní software No Security/Anti-Virus Protection Napájecí zdroj 90W AC Adapter
Bluetooth Dell Wireless 355 Bluetooth 2.0 Module (up to 3Mbps) with Enhanced Data Rate, for Vista
Informace o objednávce Vostro Notebook Order - Czech
Primární baterie Primary 6-cell Lithium-Ion Battery (56 WHr)
Brašny a batohy No Carry Case
Systémové ovladače Resource CD- Contains Diagnostics and Drivers Výběr barev Matte Jet Black with 2.0 mega pixel camera
Internetová objednávka Dell Dell Internet Order.
LCD 15.4" Wide Screen WXGA (1280 x 800) Display
No tak jako 160/7200ot. je hrůza, připlatit 6000 jen za disk se mi zdá hrozné, když ho mají za 3000, a to ještě neodečítám tu 80ku, co tam je standardně
sislík to chce v rámci NBD, aby mu ho kdyžtak vyměnili, a zároveň asi nechtěl dát delu o litr víc a získat 40 GB 80 mu bylo málo, mě by to taky nestačilo