ThinkPad T43 Recovery problem

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Anganiel
občas něco napíše

ThinkPad T43 Recovery problem

Příspěvekod Anganiel » 26 říj 2007 23:24

Zdravim,

tak mam takovy problem. Jeden programek byl tak laskav, ze vzal pri odinstalaci s sebou i cele Program Files a ted mi dosti hrapruje Windows. Rikal jsem si, ze ho preinstaluju ze zalozni Partition.
Ted k problemu... po zmacknuti modreho Acces IBM tlacitka nabehne neco jako uvodni obrazovka Rescue & Recovery, ale po chvilce me vyzve k zadani hesla. Jake heslo tam mam zadat :?: :?: Zkousel jsem svoje prihlasovaci... zkousel jsem nastavit Supervisor heslo a pouzit ho, podobne s heslem Power-On a HardDisk 1 ale stale nic. Muze mi nekdo rict kde delam chybu?

Pokud by nebylo mozno vyresit toto... pak nasleduje takova idea... co takhle pristoupit na skrytou Service partition "manualne" a zkusit spustit instalaci Windows? Myslite nekdo, ze by to bylo mozno? Nikdy jsem to nedelal tak nemam moc prehled. :(

J.

PetrVavrik
píše často

Příspěvekod PetrVavrik » 27 říj 2007 06:48

Je zrejme treba zadat heslo ktere chrani skryty oddil /respektive moznost obnovy/. Nastavuje se vetsinou v prostredi win v programu pro zalohu Rescue and Recovery.
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse

Anganiel
občas něco napíše

Příspěvekod Anganiel » 27 říj 2007 13:27

Kdyz zkusim nastavit heslo pro administratora, tak mi pak da na vyber jestli chci nastavit i heslo pro Rescue a Recovery, ale vyzaduje po me aktualni heslo... coz jsem predpokladal, ze bude administratorske... ale chyba lavky...
:(
Tak nevim... je mozne, ze je nejakym zpusobem poskozen i "program" ktery zajistuje zmenu hesla, protoze i pri pokusu o zmenu administratorskeho hesla z Windowsu vyhodi nejakou chybu, ze nemuze neco spustit... :(

Anganiel
občas něco napíše

Příspěvekod Anganiel » 28 říj 2007 15:00

Tak jsem to nakonec obesel.... Nejak to bylo cele divne, tak jsem nakonec odinstaloval vsechny zbytky co tam byly a stahnul ze stranek IBM posledni verzi Rescue & Recovery 4.0, nainstaloval a pak po rebootu Rescue & Recovery vubec nechtelo heslo. Takze uz mam nainstalovano a zase jedu v poradku. A priste si dam bacha :D

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“