Amilio 2510 - grafika ati X1200
Amilio 2510 - grafika ati X1200
Zdar ludia, potreboval by som trochu poradiť- kúpil som si na prvý pohlad celko slušný notebook, ale pozerám že grafika čo v nom je absolútne nestíha. Hodím si na tom NFS MW na rozlíšení 800x600 najmenšie detaily, v podstate nulový zážitok z hry kvôli nulovým detailom a ono to aj napriek tomu seká Je to len chyba grafiky, alebo môže to byť vôbec slabou grafikou ? Už som tak skúšal hádzať drivery originál k booku, potom priamo od NFS MW, direct a podobne - výsledok stále rovnaký. OS mám vistu, ktorý mi už začína liež riadne na nervy, lebo furt mi to niečo vyhodí, vypne a pod. Ako pikošku, čo už vôbec nechápem vám poviem, že mi seká DVD-HD jak svina a čo je už úplný vrchol, že ked si pustím mediaplayer a začem robiť niečo "zložitejšie" popritom, sekajú mi mp3 jak na starom gramofone Neviete mi pls poradiť, že kde je problém ? Môže to byť Vistou, drivermi ?
chcel som si tam hodiť XP, no drivery sa na oficiálnej stránke výrobcu ani nenachádzajú,tak dosť pochybujem že vôbec nejaké existujú....
chcel som si tam hodiť XP, no drivery sa na oficiálnej stránke výrobcu ani nenachádzajú,tak dosť pochybujem že vôbec nejaké existujú....
angle - a co si prosim ta cakal od notebooku za 24 000SK (tusim ze tak nejak stoji) ? Ze tam budes hrat najnovsie hry ? Notebooky v tejto cenovej kategorii nie su primarne na hranie, ale na kancelarsku pracu atd. Ja mam HP-cko 6715s, stal tiez okolo 24 000SK, ma to ATI X1250 a vobec sa nestazujem, lebo nemam ten notebook na hranie sa. Skor keby si si za tie peniaze kupil poriadny desktop ... Samozrejme, ak potrebujes prenosny PC, tak OK, ale potom tu neplac nad tym, ze ti tam nejdu hry.