Mam myš MS wireless notebook optical mouse 4000 v1.0 a robi mi tieto veci:
pri pripojeni USB disku začne sekať veľmi silno kurzor dokiaľ nestlačim tlačidlo na myši connect
občas podozrivo len tak zo srandy strati signal, začne sekať ako pri pripojeni USB, nezaleži na vzdialenosti
dosah ma asik tak 1m
občas tak raz za mesiac ma "zlu naladu" čo znamena odmieta pracovať normalne a straca signal, seka, na ďalši deň je všetko v poriadku
ide o to že to nerobi stale, dal som inzerat že predam lebo kamošovi išla cely deň až na to pripojenie USB dobre (čo som do inzeratu napisal), tak jak naschval išla cca. 2 dni ukažkova
kamaratka ma taku istu myš, dokonca o rok staršiu, a vôbec sa na ňu nesťažuje ale zas s nb robi malo, proste žena
v obchode mi ujo povedal že to robi kvôli poklese napätia v usb čo sa mi nepozdava lebo neverim že blby flash kľuč toto spravi a myslim že keď pustim bt alebo kameru tak toto by možno malo mať večši odber ak je to pripojene na usb, mam pocit či to skôr nerobi radič SiS
planujem kupiť si logitech nano ale ujo v obchode povedal že keď mi bude robiť to iste tak vratiť nemôžem a otvoriť to nemôže lebo to nik nekupi čo aj chapem...
mate i vy take problemy? bude mi to iste robiť aj ta logitech nano myš?
mam WinXP Pro orig., ofico orig ovladače, nb je Asus A6KM Q070, robilo to s origoš baterkov a potom aj s energizer a vartou
je toto normalne? (wireless mouse)
Presne tuhle mys jsem donedavna pouzival a vlastne stale pouzivam v praci a bez nejmensich problemu. Jednou nebo dvakrat mi varovne zahlasila ze mam slabou baterku i kdyz byla baterie tyden stara ale nestalo se mi ze by se mi zasekla nebo podobne. Jednou ztratila signal ale to bylo proto ze jsem pouzival usb hub a ten nemel dost stavy ale to jsem poznal protoze zhasla svetluska na recieveru.
Myslim ze tvuj problem by trebas mohl byt v usb pokud to mas trebas v USB1 nebo ti mozna neco rusi signal.
A osobne jsem zkousel tedka dosah a dostanu se tak na 3-4 metry v pohode.Dal nemam moznost zkusit je tam obvodova zed budovy.
Myslim ze tvuj problem by trebas mohl byt v usb pokud to mas trebas v USB1 nebo ti mozna neco rusi signal.
A osobne jsem zkousel tedka dosah a dostanu se tak na 3-4 metry v pohode.Dal nemam moznost zkusit je tam obvodova zed budovy.
Lenovo x200 7454-2HU