sibelius píše:Business - můžu se zeptat z jakého důvodu jsi chtěl zrovna tuhle verzi
ak sa s notebookom chces prihlasit do firemnej siete alebo hocikde inde do domeny tak potrebujes verziu business alebo vyssiu. a druhy dobry dovod pre kupu business verzie je moznost docasne vramci 1 licencie mozes legalne prejst docasne na windows xp pro a potom ked bude vista pouzitelnejsia tak sa k nej vratit. s home premium ani jedno z toho mozne nie je.
Pokud studuješ na výšce informatiku, tak si zjisti, jestli není náhodou tvoje fakulta členem MSDN AA. Potom by sis mohl stáhnout business verzi zdarma...
Jasper píše:Pokud studuješ na výšce informatiku, tak si zjisti, jestli není náhodou tvoje fakulta členem MSDN AA. Potom by sis mohl stáhnout business verzi zdarma...
A jak to zjistím?? Čirou náhodou takovou studuji (teda spíš začnu). MUNI - FI Jak je na tom? Tuším že VUT v Brně - FIT mají k dispozici verzi business pro studenty zdarma, kámoš tam je, a něco takového říkal, ale jistý si tím nejsem....
Chtěl bych se zeptat, jak je to s přihlašováním do sítě u Vista Home Premium. Chystám se do zahraničí na studijní pobyt a zajímalo by mě, jestli nebudu nějak limitovaný. Půjde se mi přihlásit na síť pro sdílené připojení k internetu? Nechce se mi, abych s sebou vezl 3 kila šrotu letadlem. P.S. Předpokládám, že tam asi bude k dispozici WiFi síť pro přístup k internetu.
Toshiba A200 1M8; C2D 7100 (undervolt), 2GB RAM, HD2600 Catalyst 9.4 mod, battery l. 2:32 (WiFi on); Vista HP
Acer 4810TZG 413G32Mn, C2D SU4100, switchable graphics, battery l. 8:10 (WiFi on), Win 7 HP
Chci si koupit Pavilion dv6650, ten má předinstalovanou vista home basic. Jaký by mě mohl potkat problem oproti home premium. A ještě nevím k čemu je HDMI výstup, ten to prý nemá- to je taky problém? dík
v basic oproti premium nebudes mat aero, media center a mozno este par dalsich prkotin.
HDMI je digitalny vystup pre video a zvuk s HDCP ochranou, ktore vyzaduju niektore DRM ochrany. napr. ked si budes chciet pozriet film na LCD TV s 5.1 zvukom tak ti staci 1 HDMI kabel. alebo redukciou z HDMI sa da ziskat DVI port pre pripojenie LCD monitora.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
mata80 píše:Na home basic nespustíš HD video.. teda aspoň mě se to nepovedlo
HD video podla mna by malo chodit aj na home basic. len home basic nema media center s HDTV supportom, Movie Maker s HD supportom a win dvd maker. skusal si dat tam kodeky a nejaky normalny prehravac (tzn. nie WMP)?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8