Ovladače pro HP6720s XP
Ovladače pro HP6720s XP
Nazdar lidi, mám HP 6720s a byli na něm visty. Potřebuju na něj hodit XPčka, ale mám problém se sehnáním ovladačů? Neví někdo kde bych je mohl sehnat? Na webech HP jsou pouze ovladače pro Visty
HP 6720s
Ahoj, mam stejný problém, postupně budu doplňovat ovladače na tomto linku:
http://www.1001.cz/drivery.htm
//edit C: Takto to bohate staci
http://www.1001.cz/drivery.htm
//edit C: Takto to bohate staci
2georgion: Pročetl jsem si jedno forum a problem už je prý vyřešen. Musí se ale upgradovat BIOS. Přečti si tenhle odkaz tady (stačí od tohoto místa: Michal Tomaszewski: Oct 11, 2007 08:43:22 GMT)
Podle reakce lidí už prý fičí všechny ovladače v pohodě, tak jsem zvědav. Teďka jsem stáhl ten BIOS a zítra jdu na to. Pak se ozvu jestli to frčí nebo ne
Jinak tady je ten BIOS a ethernet driver BIOS a LAN driver
Podle reakce lidí už prý fičí všechny ovladače v pohodě, tak jsem zvědav. Teďka jsem stáhl ten BIOS a zítra jdu na to. Pak se ozvu jestli to frčí nebo ne
Jinak tady je ten BIOS a ethernet driver BIOS a LAN driver
-
- guru
No, tak teďka nevím co přesně myslíš, ale já tam nejdřív nainstaloval Microsoft UAA BUS for HDA driver a pak ten ADI SoundMax driver odkaz
Jinak, díval jsem se na fóru a většině to tam jelo všechno v pohodě a dělala jim problémy jen ta LANka, kterou vyřešil ten nový BIOS. Každopádně jsem volal na HP servis a tam mi řekli, že v současné době nejsou na model 6720s oficiální ovladače a že se připravují, řekl jsem mu, že o tom vím, ale že se mnoha lidem podařilo XPčka rozjet bez problému a mě ne. On říkal, že to je možné, ale že to bude komponenty, které odebírají od více výrobců, tak nevím no.. Jestli jsem udělal při instalaci něco špatně a víte o tom, rád bych věděl co
Jinak, teďka jsem na Vistách a všechno frčí jak má být, ale XP jsou XP
Jinak, díval jsem se na fóru a většině to tam jelo všechno v pohodě a dělala jim problémy jen ta LANka, kterou vyřešil ten nový BIOS. Každopádně jsem volal na HP servis a tam mi řekli, že v současné době nejsou na model 6720s oficiální ovladače a že se připravují, řekl jsem mu, že o tom vím, ale že se mnoha lidem podařilo XPčka rozjet bez problému a mě ne. On říkal, že to je možné, ale že to bude komponenty, které odebírají od více výrobců, tak nevím no.. Jestli jsem udělal při instalaci něco špatně a víte o tom, rád bych věděl co
Jinak, teďka jsem na Vistách a všechno frčí jak má být, ale XP jsou XP
Na nějakém fóru jsem našel tento postup:
"Konečne sa mi podarilo nahodiť aj ten audio driver. Nie je tu teda už vec, čo by ma štvala. Ak by niekto niekedy riešil podobný problém, tu je postup:
1. Zaktualizovať celý Windows.
2. Rebootovať.
3. Nainštalovať hotfix KB888111 (dúfam, že som si nesekol číslo).
4. Rebootovať.
5. Odinštalovať "PCI Device".
6. Rebootovať - možno nebude potrebné.
7. Nainštalovať cez sprievodcu novo nájdený hardware (sám si zistí, že sa jedná o Zbernicu na HD Audio, keď ju vyhľadá na nete).
8. Rebootovať.
9. Nainštalovať Conexant Driver.
10. Užívať si funkčný zvuk Very Happy"
Může mi někdo poradit jak odinstalovat popř. reinstalovat PCI device? díky
"Konečne sa mi podarilo nahodiť aj ten audio driver. Nie je tu teda už vec, čo by ma štvala. Ak by niekto niekedy riešil podobný problém, tu je postup:
1. Zaktualizovať celý Windows.
2. Rebootovať.
3. Nainštalovať hotfix KB888111 (dúfam, že som si nesekol číslo).
4. Rebootovať.
5. Odinštalovať "PCI Device".
6. Rebootovať - možno nebude potrebné.
7. Nainštalovať cez sprievodcu novo nájdený hardware (sám si zistí, že sa jedná o Zbernicu na HD Audio, keď ju vyhľadá na nete).
8. Rebootovať.
9. Nainštalovať Conexant Driver.
10. Užívať si funkčný zvuk Very Happy"
Může mi někdo poradit jak odinstalovat popř. reinstalovat PCI device? díky
Ahoj ovladace od georgion fazne funguji,ale nenchapu jak mam nainstalovat ovladac treba na SATA radic , Mobile Intel(R) PM965 GM965 GL960 Express Processor to DRAM Controller - 2A00 a dalsi kdyz jsou typu *.inf a *.cat, kdyz je nenabizi Win jako nenainstalovany HW s otaznikem.
Prosim poradte Moc diky(staci i link v ENG)
Prosim poradte Moc diky(staci i link v ENG)
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“