F3KA - zvýšenie výkonu
F3KA - zvýšenie výkonu
Neviete o nejakých nových ovládačoch na tento NB,aby sa mi zvýšil výkon?Dávali ste do tohto NB iné ovládače,ako ste dostali?
vykon
coho vykon chces presne zvysit?
pokial ide o grafiku, pretaktovat sa zatial neda, ovladace som pouzil catalyst 7.10 a modtool a zvysilo sa skore v 3D mark06 z 2900 na 3088 oproti povodnym ovladacom, ale par bodikov tomu pomohol dalsi 1GB modul ram.
co sa ti zda slabe presne co by si chcel zlepsit?[/i]
pokial ide o grafiku, pretaktovat sa zatial neda, ovladace som pouzil catalyst 7.10 a modtool a zvysilo sa skore v 3D mark06 z 2900 na 3088 oproti povodnym ovladacom, ale par bodikov tomu pomohol dalsi 1GB modul ram.
co sa ti zda slabe presne co by si chcel zlepsit?[/i]
Re: vykon
Ja neviem,ale aby to išlo ešte rýchlejšie.Mne strašne dlho načítavalo Quake 4,ale to aj kamošovi na normálnom PC,tak že to asi procesorm nie je,leboon má 3GHz.To bude asi aj RAM.Tá Vista toho kopu žere.Neviete čo by sa dalo vypnôť na Viste keď idem hrať?Ale aby to bolo aj vidieť v tej hre.
no tak to je jednoznacne, pokial mas 1GB, tak kup este 1GB, pokial nie, neviem ti poradit, pretoze mne sa zda tento notebook dost rychly.
dalsie veci co su tak to 7200 rpm HDD, ale podla mna vyhodene peniaze lebo tento tu je slusny, ked sa ti dlho nacitava asi to bude problem ram, ale nie som ziadny expert, takze neviem.....

dalsie veci co su tak to 7200 rpm HDD, ale podla mna vyhodene peniaze lebo tento tu je slusny, ked sa ti dlho nacitava asi to bude problem ram, ale nie som ziadny expert, takze neviem.....