Edit1: ano pokud to jde tak použijte zjednodušenou instalaci jako popsal Matty (díky za dodatek)
překopírováním souboru modded.inf přímo do extrahované složky
Naposledy upravil(a) palituner dne 31 říj 2007 18:50, celkem upraveno 2 x.
Instalovat ide i snadněj za využití originální insalačky. zkopíruješ modded.inf přidáš do rozbaleného ovladače co stahneš (nahradíš soubor a normálně instalne bez hlášky) tak sem instaloval Iá
Caute, myslite si ze se kvalita obrazu razantne zhorsuje, kdyz ve hrach nastavim jine rozliseni (mensi nez default 1440x900?? No ve windows se to projevi znatelnim zhorsenim, ale nevim jak v aplikacich. Predem diky za odpovedi.
to jaké nastavíš rozlišení ve hrách nemá žádný vliv ani na windows ani na jiné aplikace. Změny se projeví všude pokud rozlišení nastavíš přes plocha-vlastnosti-nastavení-rozlišení. Čili v praxi můžeš mít pro hry i pro windows nastavené různé rozlišení.
No jasny, ale jestli kdyz sem mimo nativni rozliseni ve hrach tak se kvalita taky tak zhorsi jako treba ve winech, tam kdyz zhodim z mojich 1440 na 1280 tak je to rozmazany jako hovado
Edit1: ano pokud to jde tak použijte zjednodušenou instalaci jako popsal Matty (díky za dodatek) překopírováním souboru modded.inf přímo do extrahované složky
tyhle se mi nak kopou s par vecma mam pocit, co mam zatim overeny je ze se mi kope s BS Playerem a to tim zpusobem ze behem 3-5 sekund spadne jakejkoli video file, novy kodeky ani novej BSP nepomoh jen navraceni starsich driveru...
edit: a jeden dotaz z jinyho soudku... mam nastaveno pri zavreni vika na vypnuti monitoru a kdyz zvednu viko tak to jen problikne na sekundu a minotor se hned vypne, jde to nejak nastavit aby se monitor zapnul nebo je nekde problem v HW...?
Alien1337 píše:No jasny, ale jestli kdyz sem mimo nativni rozliseni ve hrach tak se kvalita taky tak zhorsi jako treba ve winech, tam kdyz zhodim z mojich 1440 na 1280 tak je to rozmazany jako hovado
Ne ve hrách i když seš mimo nativní rozlišení tak se kvalita nezhorší tak jako ve winech. Takže bez obav
to Joee: zkus to víko 2x znovu otevřít a měl by naskočit. Někdy mu to trvá než zaregistruje že jsi mu otevřel víko . Ale spíše bych řekl, že je tento systém udělán úmyslně, pro možnost nechat zhasnutý monitor na NTB a mít připojený externí. monitor a na něm zobrazovat.
Naposledy upravil(a) palituner dne 05 lis 2007 21:53, celkem upraveno 1 x.
Zdravím lidi.........sorry, že otravuju ftomhle foru, ale fakt hellp........uz se ftom vyberu notase celkem ztracim.........nakonec jsem vyber zredukoval na dva:
FL90 v.2(je jedno sčim to už mi problem dělat nebude sito nakonfigurovat podle sveho)
MSI GX600
už to fakt nedavammmmm....................byl bych upřimně rad za radu cosi myslite o tom msi........a taky ti co maji compaly jestli jsou stopro spoko......pač těch blue screenu a podobných kravin cosem tady četl mi neda spat........a utoho msi mě kapke odrazuje to šasi pusobi, žeje horši než compal....a taky buh vi jak je to sporuchovosti a reklamackama
qado píše:Zdravím lidi.........sorry, že otravuju ftomhle foru, ale fakt hellp........uz se ftom vyberu notase celkem ztracim.........nakonec jsem vyber zredukoval na dva: FL90 v.2(je jedno sčim to už mi problem dělat nebude sito nakonfigurovat podle sveho)
MSI GX600
už to fakt nedavammmmm....................byl bych upřimně rad za radu cosi myslite o tom msi........a taky ti co maji compaly jestli jsou stopro spoko......pač těch blue screenu a podobných kravin cosem tady četl mi neda spat........a utoho msi mě kapke odrazuje to šasi pusobi, žeje horši než compal....a taky buh vi jak je to sporuchovosti a reklamackama
O.K. tak úpřimně- já mám Compal Fl.90 v.2 a za tu cenu bych nic lepšího nesehnal! A spokojenost absolutní...a ty BSD nebo zpracování? No co už to je daň za tu cenu...ale myslím že většině uživatelům to postačí. No za design se taky platí a u tady toho rozhodně o design nejde...tady jde o funkčnost a výkon za rozumnou cenu.
ako vidim termin dodania FL90v2 sa ako inak zase posunul o cca tyzden. Na online.asbis.sk maju uvedenu dostupnost od 14.11. (pritom mali prist uz dnes)...
mali prist vcera ale v1 a v2 mali prist v piatok.. noo ale co som tam volal ze v2 koncom tohot alebo zaciatkom buduceho.. tak dufam ze uz pridu naozaj.
Zdravim. Tak ako pozeram, zasa sa objavila v2, takze ak ju bude naozaj dostat idem do nej. Ale niektore veci mi nie su uplne jasne.
V prvom rade je kopa predajcov. Rozdiel je v cene ale ta ma zasa az tak netrapi, skor mi ide o to ci je nejaky rozdiel pri pripadnej reklamacii a pod. Toho sa u tychto VBI notasov najviac bojim.
Druha vec, chcem do toho narvat T 7700, 2x2GB RAM a ten 200 GB 7200 ot. disk z 16 MB cach a dost sa obavam ako vyssieho hluku, tak hlavne brutalneho odberu, ktory vydrz zreze na minimum. Okrem toho mi neni jasny rozdiel medzi HDD Ge-Force a neGE-Force Co si o tom myslite? Za odpoved dakujem.
No ja osobne mam objednanu v2 s T7700 procakom ale ramky len 2x1GB.. nechce sa mi platit o 6000(bez dane) sk viac za ramku ktoru Win XP aj tak nevie vyuzit.. No a disk som bral len 100GB lebo ten hitachi ktory som chcel som na tom shope nenasiel a zoberem este externy domov daky 500GB a bude...