Pískání adaptéru 6715b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
asgy
občas něco napíše

Příspěvekod asgy » 02 lis 2007 11:39

Tristan píše:agsy: já jsem na tom stejně, zkoušel jsem najít nějaký sw který by ukázal rychlost větráku, aby to bylo porovnatelné ale všechny sw co jsem zkusil ukazují 0rpm. ten můj nb, skoro jak kdyby mě chtěl schválně provokovat, začne funět, po 10min když se zaberu do práce tak to přestanu vnímat pak se na minutu dvě odmlčí a začně znovu abych to začal vnímat zase od začátku.

no ja nevim, je to fakt hodne subjektivni, chtelo by to porovnat, ale cekal jsem tissi ntb..
HP 6715b Vista Business

Targat586
občas něco napíše

pískání adaptéru

Příspěvekod Targat586 » 02 lis 2007 11:52

Zdravím, tak jsem se odhodlal řešit pískání v adaptéru s hp servisem. první telefonát na 810222222: dozvěděl jsem se, že mám volat na jiné oddělení hp servisu nebo kontaktovat smluvní autorizovaný servis. 2. telefonát 261 307310- odkázali mě zpět na 810... 3. telefonát: 274774997 autorizovaný servis- kolega co dělá Paviliony má dovolenou, přijde v pondělí.NB prý vyzvedávají jako komplet a celý se posílá do Polska. Následoval 4. telefonát opět na 801... Tam mě odkázali na Autocont. tzn 5. telefonát na 251022111. Dovídám se, že není možné řešit to tak, že mi dodají nový adaptér výměnou za starý, ale že si musím koupit nový, případně poslat celý NB do Polska. Proto 6. telefonát směřoval k mému prodejci a během příštího týdne NB vracím. Využiju 14 dnů bez důvodu. Snad ho nebudu muset jet vrátit do Polska... jinak na hp jsem nasel asi tohle: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... en&lang=en

Tristan
občas něco napíše

Příspěvekod Tristan » 02 lis 2007 12:05

asgy píše:
Tristan píše:agsy: já jsem na tom stejně, zkoušel jsem najít nějaký sw který by ukázal rychlost větráku, aby to bylo porovnatelné ale všechny sw co jsem zkusil ukazují 0rpm. ten můj nb, skoro jak kdyby mě chtěl schválně provokovat, začne funět, po 10min když se zaberu do práce tak to přestanu vnímat pak se na minutu dvě odmlčí a začně znovu abych to začal vnímat zase od začátku.

no ja nevim, je to fakt hodne subjektivni, chtelo by to porovnat, ale cekal jsem tissi ntb..

to ano, ale už mi rukama prošlo pár HP notebooku a tenhle patří k těm nejhlučnějším, ted tu mám na stole nejlevnější HP530 a to je rozdíl o tom NB nevím že je zapnutý

asgy
občas něco napíše

Příspěvekod asgy » 02 lis 2007 16:09

no tak pokud je i ta HP 530ka tissi, tak to je celkem ostuda..tohle je prece jenom vyssi rada...takze bych necekal, ze bude jeste hlucnejsi nez ten zaklad..jsem zil v domneni, ze hlucny byly jen prvni varky z rady 6710b/s...
HP 6715b Vista Business

Tristan
občas něco napíše

Příspěvekod Tristan » 02 lis 2007 16:24

no to je a výrazně, tak nějak jsem na to u NB zvyknutý, začne funět až při zatížení, zkusím nechat u toho svého vyměnit systemboard a uvidí se

asgy
občas něco napíše

Příspěvekod asgy » 02 lis 2007 17:48

no ja uz jsem ho bohuzel v servise mel..par dni po koupi zacal znicehonic nahodne delat tohle - zcerna displej(ne, ze by se vypnul, proste je zapnutej, ale cernej, jakoby vypnutej) a vypne se zvuk a ntb proste nereaguje na nic, ale je zapnutej - huci a diody sviti...dela to nahodne treba 1x za tyden, nekdy castej...uz v servise byl a nic nenasli :( ...uz jsem udelal cistou instalaci z recovery disku a nepomohlo to...tak nevim :(..takze to huceni mne v soucasne dobe vadi nejmin :?
HP 6715b Vista Business

mobilcarl
=DRTIČ=

HP

Příspěvekod mobilcarl » 03 lis 2007 21:15

Já nevím jestli je v adaptérech na notebook rozdíl, ale já mám Hp6715s a neslyším vůbec nic. Tak budto to tenhle typ nedělá, nebo mam fakt štěstí, za což jsem rád.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400

edyyyy

...

Příspěvekod edyyyy » 05 lis 2007 13:24

to ceco
mam PPP012H-S zní to jako by v nem litaly jiskry ... takový srčení
jen kdyz dam na nej ucho
je to na ty etikete uplne nejmensim cislem jako SERIES

CeCo

Příspěvekod CeCo » 05 lis 2007 13:51

Hm... HiPro. Skus reklamovat.

Doma mam inac adaptery HP od 4 firiem (LiteOn Dongguang Lite Power, dcerska firma LiteOn-u LiShin, HiPro, Delta) a uz nevnimam, co kde piska... Musim to postupne pozapajat a zistovat.

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“