HP compaq 6510b - ano či ne?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
J3dla
občas něco napíše

HP compaq 6510b - ano či ne?

Příspěvekod J3dla » 02 lis 2007 11:09

Už delší dobu uvažuju o notebooku a jediný, který mi vyhovuje je HP Compaq 6510b. Ale ve Vaší diskuzi jsem si přečetla, že není moc kvalitní větrání (hrozně hlučné). Protože ta diskuze je stará asi 4 měsíce,tak jsem se chtěla zeptat, jestli mají stále tak hlasité větrání, nebo už to spravili..a nebo, pokud byste mi mohli poradit, jaký jiný - lepší notebook byste mi poradili. Moje hlavní požadavky jsou - musí mít dvoujádrový procesor a displej 14,1. To mi i docela stačí :wink: podobně jako Hp vypadá teďka nová řada ACER, ale ten je furt nekvalitní, že?

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 02 lis 2007 22:47

nenapsala jsi cenu, jakou hodláš zaplatit, ale mrkni na Dell Vostro 1400, tam se na kvalitu můžeš spolehnout...

J3dla
občas něco napíše

Sony Vaio

Příspěvekod J3dla » 03 lis 2007 21:42

Jen pro poradek, ja jsem jiny uzivatel Jedla nez "Jedla" se zde dotazujici:)

Muj osobni favorit byl http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49618, schvalne, koukni na obrazky, vypada fakt pekne a myslim ze i pro tvoje pozadavky vcetne ceny by ti vyhovoval. Mne nevyhovuje z duvodu slabsi grafiky, ktera se na hrani fakt nehodi:).

Druha vec, ktera te limituje je 14" uhlopricka, myslim, ze dnes uz standartnich 15,4" je po cenove i hmotnostni strance docela srovnatelny a vyber notebooku v teto tride je daleko vetsi. ale vse je pouze tva volba.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“