Kvalitní notebook do 30 tis., který něco vydrží....

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 05 lis 2007 07:46

A v případě, že bych rozlišení chtěla někdy snížit, je pak prokreslení stejné??

obraz se rozmaže, písmo taky. dojde k přepočítaní pixelů na nenativní rozlišení což znamená, že nekdě se roztáhne zmenší a už je to rozmazaný.

Kamarád mi doporučil, ať si jdu to HPčko nejprve prohlédnout, abych pak neměla problém při tom nativním rozlišení 1680 x 1050 - je to přecejen dost na 15,4" - nemáte s tímto problém??

pokud chceš nějak normálně upravovat fotky tak to rozlišení je na to jak dělaný. Ikony budou poměrně malé. Málo komu to sedne taky doporučuju si zajít prohlédnout. Ale na úpravy fotek je to super.

A taky mám dotaz na tu grafiku...bude stačit na úpravy fotek, sledování filmů??

Na úpravu fotek se grafika vůbec nepoužívá, počítá procesor. Na sledování filmů stačit určitě bude. Vsadim krk na to, že i HD to rozjede stim, že to vytíží jedno jádro na max k tomu :)

Nejsem majitel ale tak snad jsem pomohl.
tento účet již není aktivní.

mobilcarl
=DRTIČ=

HP

Příspěvekod mobilcarl » 05 lis 2007 10:45

Je tak nějak všeobecně známý, že ACER zrovna kvalitou neoplívá, ale myslím, že to platí pro ty nejlevnější notebooky, co ACER vyrábí. HH vyrábí taky notebooky za 12000 a nemyslím si že by byly zrovna hodně kvalitní, i když je to HP.TravelMate je business notebook, který musí něco vydržet.Sice většina lidí řekne. ACER ne to je "šunt" ale kdyby tomu tak bylo tak ho nemá snad nejvíce lidí. Je to už hodně velká společnost s hodně zkušenostma a velmi rychle se rozvíjí. Ten model co tam máš vypadá hodně dobře a myslím, že rozhodnout se musíš podle preferencí. Já jsem zaměřenej na Hpčka..Proto bych neváhal a Koupil právě HP. Ale rozhodnutí je jen na tobě...tak at se ti novej notas líbí.. :wink:
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 05 lis 2007 17:13

nejde az tak o kvalitu notebooku, pokazit se muze hp stejne tak jako acer.
spise se jedna o kvalitu servisu.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Jaký vybrat notebook“