chcel by som sa spytat majitelov tejto graf. karty, ze ake ovladace pouzivaju, kedze neviem ktore ovladace stiahnut. Skusal som uz vela ovladacov aj zo stranky nVidie aj z inych ale ziadne nie su kompatibilne
A co je stahnout ze stranek znacky tveho notesu... tam pochybuju ze bude problem s kompatibilitou, protoze kazdy vyrobce si dela ovladace primo pro svoje vyrobky.
Samozrejme hned som skusal stiahnut od vyrobcu ale ked som spustil zaklinaca (Witcher), tak vznikla neaka graficka chyba, nasledovalo ctrl+alt+del . Potom som stiahol 165.55 pre vistu, graf. chyba prestala, ale vykon nic moc. Tak keby niekto nahodou kto ma tiez 7300 napsal co pouziva, to by bolo fajn
To ze ti nejde jedna hra neznamena ze ti nejdou ovladace, spousta her nemusi podporovat notebookove grafiky, vsimni si nekdy v readme u her "system requirements" napisou tam co za grafiky od ATI a Nvidie jsou potreba a pak napr. pripisou ze notebookove mohou chodit ale nemusi, protoze nemaj primou podporu... a vubec co cekas od notebookove 7300 za vykon na Zaklinace?
Mno minimalne poziadavky na grafiku je GF 6600, je mi jasne ze stolne grafiky su asi o tretinu vykonnejsie ako mobility ale ocakaval som ze mi to na minime rozbeha ta 7300 .
EDIT - okrem ineho aj som nepisal ze mam zly driver, ale som chcel vediet ake drivre pouzivaju ini, co maju 7300.
Jini pouzivaji jine drivery... od svych vyrobcu. Krome tech co maji Intelacky integrovky, tam jsou pak pro vsechny stejny od Intelu. Ale pro kazdou znacku notesu a znacku grafiky si kazdy vyrobce vetsinou dela ovladace sam.
-128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
k Zaklinacovi to nepripsali, ale vetsinou to tam tvurci her pripisou a to ze - notebookove verze techto grafik nejsou podporovany primo (tzn. ze chodit mohou ale nemusi) takze jestli ti to nejde, tak ti to s nejvetsi pravdepodobnosti ani nepujde... leda ze bys tam narval nejaky univerzalni neoficialni drivery, o cemz ale ja nemam prehled jestli neco takoveho je