MicroStar GX600PX
Dobrá, dobrá Měl jsem v těch edicích trochu zmatek Tím pádem mi zůstaly dva kandidáti (1) FS xi2428 (2) MSI GX600 Ještě potřebuji uvážit všechny pro a proti a příští týden objednám! Ještě jsem se chtěl zeptat - napadá Vás někoho zásadní důvod proč např. nekupovat jeden z nich a nebo naopak proč si ho koupit..?! Díky
Acer bych narovinu prostě nevzal. Je to možná trochu moje zaujatost, problémy se svými výrobky má snad každá značka (nevyjímaje IBM apod.), ale tuto značku předchází nedobrá pověst.
Pro koxe: Tady sem měl nedávno úplně stejné rozpaky, kdy jsem nemohl vybrat mezi těmito notebooky. Ale nakonec jsem dal přednost levnějšímu MSI s výkonější grafikou a hlavně plnohodnotnou klávesnicí .
Pro koxe: Tady sem měl nedávno úplně stejné rozpaky, kdy jsem nemohl vybrat mezi těmito notebooky. Ale nakonec jsem dal přednost levnějšímu MSI s výkonější grafikou a hlavně plnohodnotnou klávesnicí .
Stroulger: Přesně, ta klávesnice je velký plus, grafika taky dobrá, když k MSI dokoupíš OS tak vyjde nastejno s XI2428! Ještě jsem přemýšlel nad rozdílem v provední...kvalitě, bohužel jsem zatím neměl možnost ty NB takhle porovnat Acer bych nebral ze stejného důvodu!! Ten koncept Gemstone tyto NB posouvá v kvalitě provedení o kus dál, ale stejně je to pořád "Acer" Bohužel... V téhle cenové kategorii připadá v úvahu ještě třeba dv6590 od HP - tenhle NB má ale jedno velký minus a tím je použitá grafika
jenze u toho FS mas slabsi grafiku hombre je tam jen 8600GS..
ten acer ma a MSI ma GT navic acer ma navi robsona v zakladni cene je uz s win a ma skoro 4 hodky vydrz na baterky
ten acer ma a MSI ma GT navic acer ma navi robsona v zakladni cene je uz s win a ma skoro 4 hodky vydrz na baterky
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler