FL90 + externi LCD- problem s rusenim. Help please
FL90 + externi LCD- problem s rusenim. Help please
K FL90ce jsem si dokoupil externi LCD monitor a pri zapojeni monitoru do notebooku ktery je v siti se na monitoru zacnou obevovat takove pruhy, ruseni. Myslel jsem ze to je vada monitoru, sel jsem ho reklamovat a vzal si jiny, bohuzel to dela to stejne, tak jsem sel jeste odzkouset kamaraduv monitor a to same, tudiz je to v notebooku. Kdyz je odpojeny a jede na baterky tak je to v poradku, ale jakmile zapojim konektor napajeni tak je to tam ... mate nekdo zkusenosti s podobnym problemem?? Jestli tohle nekdo vyresi tak mu budu neskonale vdecnej
A jaky je ten externi monitor? VGA vystup u notebooku pry zvlada vetsinou tak 19lcd, problem s kvalitou obrazu je u vetsich uhlopricek.
Ja treba pripojim 19 hyundai (1280*1024) a 19crt samsung (1600*1200) bez problemu. Ale zkousel jsem 22lcd viewsonic (1680*1050) a tam byl obraz taky ruseny (kmitani, vlneni, neostre).
Ja treba pripojim 19 hyundai (1280*1024) a 19crt samsung (1600*1200) bez problemu. Ale zkousel jsem 22lcd viewsonic (1680*1050) a tam byl obraz taky ruseny (kmitani, vlneni, neostre).
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
No je to 22'' .. zkousel jsem to na 3 22 a jedny 20tce a je to furt to samy ...
Jinak je to Samsung Syncmaster 226BW.
myslim ze uz dodavanej kabel by mel bejt v pohode, popravde ani nemam poneti jestli se nejakej kvalitni odstinenej kabel prodava. jo a jede to pres D-Sub a ne pres DVI ... DVI out na ntb nemam
edit: Kdyz ten notas prave neni v proudu tak je to uplne v pohode, kvalitni krasnej obraz bez ruseni, tudiz je zakopanej pes nekde mezi notebookem a monitorem. Zkusim koupit ten kvalitni kabel a dam vedet jak jsem dopadl. Za chvilku pro nej pojedu
Jinak je to Samsung Syncmaster 226BW.
myslim ze uz dodavanej kabel by mel bejt v pohode, popravde ani nemam poneti jestli se nejakej kvalitni odstinenej kabel prodava. jo a jede to pres D-Sub a ne pres DVI ... DVI out na ntb nemam
edit: Kdyz ten notas prave neni v proudu tak je to uplne v pohode, kvalitni krasnej obraz bez ruseni, tudiz je zakopanej pes nekde mezi notebookem a monitorem. Zkusim koupit ten kvalitni kabel a dam vedet jak jsem dopadl. Za chvilku pro nej pojedu
-
- Moderátor
Klasickej problém zemní smyčky, buď zkus dát ntb do stejný zásuvky jako monitor, nebo zkus ntb připojit přes prodlužku co má jen 2 dráty. Když ani to nezabere, zkus si někde vypůjčit jinej zdroj k ntb.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
kdyz to pichnu do stejny zasuvky tak je to asi tak nejhorsi jak to kdy bylo pres prodluzku co ma jen 2 draty to zkousim a nic ...no a pujcit si jinej zdroj, myslis adapter? nemam kde, bohuzel
edit: prodluzku s dvouma dratama nemam, sakra jsem myslel ze jo ale ma 3
edit: Tak jsem to zkousel s jinou nabijeckou, problem se "skoro" vyresil. To ruseni je teda o sakra min viditelny, ale je tam porad, tak ted nevim jestli mam odnest celej notebook na reklamaci nebo jen pozadovat novou nabijecku ...
edit: prodluzku s dvouma dratama nemam, sakra jsem myslel ze jo ale ma 3
edit: Tak jsem to zkousel s jinou nabijeckou, problem se "skoro" vyresil. To ruseni je teda o sakra min viditelny, ale je tam porad, tak ted nevim jestli mam odnest celej notebook na reklamaci nebo jen pozadovat novou nabijecku ...
Čau,….
taky sem na svém novém FL 90v2 zkoušel externí monitor. Taky mi tam běhají takové proužky, jako když bych na LCD Philipsu 19“ nastavil frekvenci tak 30 Hz (což ani nejde).
Ale když vytáhnu adaptér a nechám NTB jet jen na baterii tak je vše ok…
Zkoušel sem to i na starém (dost starém CRTčku 15“) a tak to jelo bez problémů i s adaptérem.
Tak nevím co s tím…
taky sem na svém novém FL 90v2 zkoušel externí monitor. Taky mi tam běhají takové proužky, jako když bych na LCD Philipsu 19“ nastavil frekvenci tak 30 Hz (což ani nejde).
Ale když vytáhnu adaptér a nechám NTB jet jen na baterii tak je vše ok…
Zkoušel sem to i na starém (dost starém CRTčku 15“) a tak to jelo bez problémů i s adaptérem.
Tak nevím co s tím…