Chci si koupit ntb Lenovo s nejlevnejsim operacnim systemem (Vista Home Basic) s tim, ze si tam pak dodatecne nainstaluju XP pro, ktere mam doma koupene. Jde mi o to, ze prijdu o utility predinstalovane primo od Lenova. Hodne lidi tyto utility chvali, ale jsou opravdu potreba? Nezpomaluje to system? Vyuzivate tyto utility? Pripadne daji se tyto utilyty a programky ztahnout z jejich stranek a doinstalovat k mym XP?
Chci ThinkPad T61.
pouzivate predinstalovane Lenovo utility?
-
- píše často
ja pouzivam access connections, power manager a system update. tie prve 2 denne. velmi uzitocne utilky imho. odporucam urcite nainstalovat.
staci stiahnut a nainstalovat system update a on uz sam pozistuje co je k dispozicii na stiahnutie a nainstalovanie pre konkretny notebook. potom si uz staci len pozaskrtavat co clovek chce a co nie. niektore su uplne zbytocne. napr. easyeject.
staci stiahnut a nainstalovat system update a on uz sam pozistuje co je k dispozicii na stiahnutie a nainstalovanie pre konkretny notebook. potom si uz staci len pozaskrtavat co clovek chce a co nie. niektore su uplne zbytocne. napr. easyeject.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Software Installer, ThinkPad Configuration, Keyboard features, Presentation Director. Drive i Rapid Restore, ale ted mam TrueImage. To vsechno jsou uzitecne veci. Naopak nepouzivam Access Connections. Vetsinu veci lze stahnout z webu, nektere vsak jen jako update existujici nainstalovane verze. Takze na cistou instalaci Windows (ne IBM preloadu) nepujdou nainstalovat. To se tyka napriklad WinDVD, RecordNow apod.
Co pouzivam
Ja pouzivam : powermngr, CSS, Tpshocks, systemupdate a to je tak asi vsechno
Nepouzivam : access connetions spatne se to spojuje(LAN i WIFI)
Zbytek utilit bud pouzivam nevedomky a nebo sem je smazal
Ale mam notas teprve rok a mam ho spis na hrani(jako hracku)
Nepouzivam : access connetions spatne se to spojuje(LAN i WIFI)
Zbytek utilit bud pouzivam nevedomky a nebo sem je smazal
Ale mam notas teprve rok a mam ho spis na hrani(jako hracku)

Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“