Acer Vyber notebooku pro STUDENTA (15let...)

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
chevrolet
občas něco napíše

Příspěvekod chevrolet » 12 lis 2007 18:58

swarm píše:chevrolet: no nepovídej... kam chodíš? ;-)

(jinak já měl první laptop snad v 6tý třídě na základce, což už je sakra dlouho, ale měl pro mě úplně jiné užití než školu :-))

Na soukromej gympl jsem v 9.tce no opravdu tam hodne lidi dela prezentace na notebooku mame na to ve tride i promitacku...ale notebook ten skolni se tezko pucuje a kdyz bych s nim neco udelal tak se nedoplatim...Nemam ho jen na to mam ho proste na vsechno multimedia....vsechno a prave i trochu hry... :wink:

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 12 lis 2007 19:32

Co byste teda rekli na tenhle notes ???

ACER aspire (cislo nepamatam)

je to dostatecny uz treba na NFS Carbon nebo ProStreet ???

Je zralej tak na piškvorky a starší hry :D na ProStreet ? Je vidět že je ti 15. Prosím nekupuj si notebook máš na to brzo. Nevěřím tomu, že po váš vyžadujou něco přes projektor a jestli ano můžes si snad donést CD nebo DVD RW a pustit to tam na jejich kompu ne ? Nebo snad musíte mít i vlastní projektor ? :D Je mi 18 sem ve třeťáku a notebook využívám aktivně na 3 předměty ale myslim, že i bez něj bych to přežil. :wink:

PS: Stavil jsem se na základce a říkám si pudu pozdravit mého bývalého třídního, když jsem ovšem nachodbě viděl tři caparty ze třetí třídy a v ruce měli Nokii N95, značně se si připadal blbě. Ve třetí třídě jsem nosil punčochy a o telefonech jsem teda nic nevěděl :D a to že jsem si od mala hrál na commodoru :D Je tohle divná doba...jooo dřív to byla jiná výchova, mohl jsem si brečet u hračkářství jak jsem chtěl ale autíčko jsem nedostal, teď dítě vidí řeklamu na N95 a má ji...
tento účet již není aktivní.

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 12 lis 2007 19:45

mno ja myslim ze ten ntb pro tebe zbytecny....ty prezentace z internetu (nevidim jine schopne reseni poskytovani tech prezentaci, nez strkat na net a poskytovat wifi sit) si prece muzes stahnou i jinde nez prave ve skole, nebo muzes sebou nosit flash za par stovek co se ti leze na klice, kdyz mas doma u kazdeho rodice k dispozici pc....btw. muj nazor ze s ntb chces machrovat, esli ne, tak promin, jen muj nazor.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

chevrolet
občas něco napíše

Příspěvekod chevrolet » 12 lis 2007 19:51

Hele vy ste akorat banda zavisitvcu proc sakra kdyz si na to vydelam to nemuzu mit ???Co si mam koupit za vydelany penize nakou N95ku ktera je mi daleko vic na nic nebo treba auticko ???Jo je jina doba sorry nebudu fnukat nad necim kdyz to muzu mit a vydelat si na to.Machrovat ?Aha kdyz ma notebook vice jak polovina mi tridy tak s cim machruju ?Pripada mi ze ste vsichni nastvany ze ste to v 15 nemohli mit taky:polozte si otazku chteli byste mit na zakladce v 15 notebook,Ne ?Tak to vam fakt nezeru...Uznavam ze proste moji rodice nejsou chudy a kompa ma z nich doma kazdej se kterym muzu v podstate delat co chci protoze oni makaj na noteboocich ale to vubec nic neznamena...

EDIT: Priste dam to ty zavorky 17 let abyste byli v klidu...

rasto-sk
občas něco napíše

Příspěvekod rasto-sk » 12 lis 2007 20:09

Neviem preco sa tu vsetci donho navazate. Ked si na to zarobil a chce to, tak nech to ma. A co ked ma 15 rokov ? Ja mam tiez 15 a nb som si z polovice hradil sam a druhu polovicu mi dali rodicia. NB som si kupoval len kvoli tomu, ze desktop bol uz archaicky a potreboval som nieco vykonejsie a hlavne prenosne, lebo to teraz casto bravam zo sebou na chalupu. Takze fakt nechapem vase vycitky. Je pravda, ze za tie peniaze nekupi super extra hyper delo, ale nieco poriadne urcite mat bude. A urcite si nemyslim, ze je na to mlady.

Aha kdyz ma notebook vice jak polovina mi tridy tak s cim machruju ?

To je normalne, chces mat to, co maju ostatni. Machrovanie to urcite nie je.
Acer TM 5742G

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 12 lis 2007 20:16

My ti to nikdo nezávidíme. Já ti ho dokonce přeju. Jen mi netvrď, jak to bude ve škole strašně užitečný. Ty prezentace si dokážu živě představit :-). Navíc když tam je projektor a erární pc/notebook, tak nevidim žádný důvod pro nošení vlastního notebooku, když si stačí prezentaci přinést na usb.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

chevrolet
občas něco napíše

Příspěvekod chevrolet » 12 lis 2007 20:32

Jasny nemam to jen do skoly...ale je to jedna z veci do budoucna a na stredni uz se notbook da pouzit misto sesitu atd...myslim ze do budoucna je to proste dobra investice... :wink:

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 12 lis 2007 21:20

taky sem mel notas v te dobe....ale realne-nosit do ksoly ho fakt nepotrebujes...duvod, ktery me vedl k tomu, ze sem rikal ze chces machrovat?
mno tak hl. proto, ze mi pripadalo ze chces kupovat za kazdou cenu uplne nejvic lowend tridu jen abys ho mel a nosil do skoly...kdyztak se omlouvam, ale abys pak po nejake dobe nebyl z toho notasu zklamany...ja bych pockal...az ho budes fakt nutne potrebovat a vzal pozdeji neco kvalitnejsiho....no tak esli ho fakt budes brat tak hodne stesti, at ti dlouho vydrzi...(neni ironie, myslim fakt vazne :) )

edit: proste si myslim ze ve skole to neni az tak zhave ze bys ho tam musel mit, radsi ty penizky prisetrit a kupit neco, co uz stoji za to...a nated eventuelne tu nejakou velkou flash, kde budes mit ty svoje potrebne data a prednasky

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 12 lis 2007 21:27

swarm: no by si sa cudoval, aky dokaze byt NB v skole uzitocny... ja som sice v 15ke nemal NB, avsak niektore hodiny boli take nudne/nezazivne/uspavajuce, ze sa to nedalo vydrzat - hral som sa cely cas na mobile, len aby ten cas usiel co najrychlejsie... samozrejme teraz nechcem nikoho nabadat k tomu, aby sa cele vyucovanie len hral na NB, ale proste niekedy to inac nejde - parkrat sa mi stalo, ze som mal vybity telefon :( - to potom bola sranda, ked ma ucitel musel budit lebo som zaspal na lavici...

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 12 lis 2007 21:37

nezávidim ti naprosto nic :D sám sem si notebook koupil za svý peníze :D Nemám potřebu s ním machrovat a koupil jsem si ho až když jsem si řekl hodí se mi a vim, že ho budu používat. Na hraní her o hodině no to jako neříkám, párkrát je to sranda, pak zjistíš že z hodiny umíš ho*** a brzo tě to přejde.

Kup si notebook pro mě za mě. Ale za 15 tis. nečekej že budeš hrát nfs prostreet :D :wink: :wink: Na carbony to taky nebude extra ani na nic novýho to prostě nebude. Zachvíli tě to omrzí a řekneš si vyhodil jsem 15 litrů do krámu na kterým mi nic nejde a budeš si vyčítat že sis nenašetřil radši na něco lepšího.

Ale pokud po něm tak moc toužíš kup si ho :) ze srdce ti ho přeju je to super věc když ho potřebuješ hodí se.
tento účet již není aktivní.

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 12 lis 2007 21:52

roman3 píše:swarm: no by si sa cudoval, aky dokaze byt NB v skole uzitocny... ja som sice v 15ke nemal NB, avsak niektore hodiny boli take nudne/nezazivne/uspavajuce, ze sa to nedalo vydrzat - hral som sa cely cas na mobile, len aby ten cas usiel co najrychlejsie... samozrejme teraz nechcem nikoho nabadat k tomu, aby sa cele vyucovanie len hral na NB, ale proste niekedy to inac nejde - parkrat sa mi stalo, ze som mal vybity telefon :( - to potom bola sranda, ked ma ucitel musel budit lebo som zaspal na lavici...
No jo, přesvědčil jsi mě. Jestli je to vážně tak dobrý, tak si asi notebook taky pořídim :-). Je fakt, že hrát o hodinách může být sranda ;-).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 12 lis 2007 21:59

Navrhujem zrusit skolu, vyucovat cez internet a knihy posielat v pdf formate. Postupne by sa mohli zredukovat zbytocne predmety na:
. "Ako porazit spoluziaka, ktoreho som nikdy nevidel vo Warcraft 3"
. "Chatovanie alebo laska cez internet"
. "What does this button do?"

Malo by to vsak aj protiklady:
. "Ako si v pri infarkte v 25 rokoch zavolat pohotovost"
. riesila by sa uloha "ako ma dostanete cez 60cm dvere, ked vazim 250 kg a meriam viac nez velryba"
. "Preco mi zrak vnima veci len v 60Hz intervale?"

C

kyo
guru

Příspěvekod kyo » 12 lis 2007 22:02

ja bych se bejt tebou na NB chevrolete taky vybod, prodej to co doma mas, pridej si k tomu tech 20 litru a budes mit doma PC delo :wink: Za tyhle penize sezenes proste a jednoduse NB jenom ksunt. Neco jinyho je kdybys to chtel fakt na nejakou "praci" treba na VS nebo tak, ale rozhodne ne na tom hrat hry..

Zaplaces nad vydelkem..

chevrolet
občas něco napíše

Příspěvekod chevrolet » 12 lis 2007 22:19

Tak jsem se rozhodl trochu pridat a koupit s dedikovanou grafikou...

http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d83550.htm

na tom uz neco poslape a hlavne to ma velkej disk.....v pohode chapu vas ale hrat nechci o hodinach na hrani jsem si koupil PSP a ve skole bych fakt nehral snazim se nejak mit dobry prospech

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 12 lis 2007 22:26

mno vykonove je to na tom uz lepe....ale kvalita zpracovani bude bohuzel stejna, tzn ne moc oslniva...hlavne poradny batoh, pevny a hodne polstrovany a davat pozor...je to porad lowend a tam se uprednostnuje hruby vykon pred kvalitou a setri se kde se da. tak at dlouho vydrzi

Zpět na „notebooky Acer“