FL90 v2
je to ozaj fajn ceny sli dole aj na www.notebooknamieru.sk, urcite su asi poprepajani, spoluziak si dnes objednal v1 a tam to islo ozaj dole. nema to chybu isli dole asi o 2 táci, ja ked som pred dvoma tyzdnami kupoval v1 tak som dal zan podstatne viac a teraz este ti daju aj wifinu a bluetooth
je to v prdeli keby som vedel tak pockam. tiez to môžu ohlasiť vopred
je to v prdeli keby som vedel tak pockam. tiez to môžu ohlasiť vopred
Rozlišení
Custe, chci si koupit todle saší, ale nvm jestli v2 nebo v3... určo bych bral v2, jenže kdyz se kouknu do hry World of Warcraft tak tam podpora 1280x900 neni.. je tam jen 1280x800, tak se chci zeptat jestli to pojede v poho na 1280x900, jinak bych musel sahnout po tom horsim rozlišení.
Díky za rady...
Edit: Pokud to pomůže, tak WoWko podporuje (Wide) 960x600, 1088x612, 1280x720, 1280x768, 1280x800 Sry pokud moc lamim
Díky za rady...
Edit: Pokud to pomůže, tak WoWko podporuje (Wide) 960x600, 1088x612, 1280x720, 1280x768, 1280x800 Sry pokud moc lamim
Re: Robson
tak nad timhle jsem taky nedavno premyslel... doufam ze se na to nekdo ozve. taky by me to zajimal
Ja na fl90v2 čakam tiež cca o leta, ale vtedy som sa rozhodoval aj medzi inymi noťasmi..
Btw toto mi odpisali z vbi.sk:
-- zaciatok spravy --
Dobrý deň,
Bohužiaľ neviem Vám nič nového povedať, len toľko, že miesto PM2 by mali prísť ešte tento mesiac PM3 (to isté ako PM2, len LCD je 1280 x 800). Ale termín ešte nie je jasný. PM2 by mali byť až budúci rok.
S pozdravom, Daniel Netri, www.vbi.sk -- konec spravy --
Btw toto mi odpisali z vbi.sk:
-- zaciatok spravy --
Dobrý deň,
Bohužiaľ neviem Vám nič nového povedať, len toľko, že miesto PM2 by mali prísť ešte tento mesiac PM3 (to isté ako PM2, len LCD je 1280 x 800). Ale termín ešte nie je jasný. PM2 by mali byť až budúci rok.
S pozdravom, Daniel Netri, www.vbi.sk -- konec spravy --
Naposledy upravil(a) bongo007 dne 15 lis 2007 08:20, celkem upraveno 1 x.
No neviem ale ten termin aj ked sam mu necerim je 7 az 10 dni este.. mali prist dnes.. teda spon do asbisu.. preto mali byt od zajtra dostupne...
Sasy su vyrobene a priprtavene avsak bol nejaky problem s prepravou a kedze to ide lodou bude to tu za ten tyzden az 10 dni...
Osobne som sa tesil ze ho cez vikend budem mat uz doma..
ale kedze mam na buduci tyzden milion veci a zadani robit do skoly je mi to uplne fuk uz.. lebo by som ho asi aj tak ani nestihol vybalit z krabice.. tak som zvedavy jak dopadne tento termin.
Sasy su vyrobene a priprtavene avsak bol nejaky problem s prepravou a kedze to ide lodou bude to tu za ten tyzden az 10 dni...
Osobne som sa tesil ze ho cez vikend budem mat uz doma..
ale kedze mam na buduci tyzden milion veci a zadani robit do skoly je mi to uplne fuk uz.. lebo by som ho asi aj tak ani nestihol vybalit z krabice.. tak som zvedavy jak dopadne tento termin.