Výměna ventilátoru (Toshiba)

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
torm

Výměna ventilátoru (Toshiba)

Příspěvekod torm » 25 říj 2006 10:39

Zdarec tak muj ventilator už pracuje z posledních sil... kvílí chrla prská a je fatalně hlučnej... potřebuju ho co nejdříve vyměnit ale to asi bude problém najít nějakej co by tam pasoval nebo jinou alternativu.
Potřebuju jen aby byl ten typ co násáva ze spodu a fouká do stran ale to prostě nemužu najít... a taky aby to mělo ten konektor (3draty :twisted:)

Jedná se o TOshibu Sattelite A 60...

btw:ještě sem omylem ulomil pár vrtulí ...

PROSIM POMOC

leon

Příspěvekod leon » 25 říj 2006 10:48

no s ulomenejma vrtulema se nediv ze chrhla :D .... neni uz vyvavazenej a kdyz se roztoci tak musi delat psi kusy :D ... nejlepsi asi bude, kdyz se obratis na autorizovany servis ... v pripade Toshiba notebooku je to www.chg.cz

torm

Příspěvekod torm » 25 říj 2006 10:50

:lol: nenene to se stalo po tom co sem to rozdělal tak mi to spadlo :lol:

Rozdělaval sem to protože to bylo nesnesitelny ten hluk :shock:

Autorizovany servis? nnnooo sou další alternativy? :P

leon

Příspěvekod leon » 25 říj 2006 10:51

další alternativou je, že ten větráček vyndáš (doufej, že u toho zase něco neulomíš :D), pak ho přesně změříš a najdeš na internetu jestli to někdo prodává ... tušim, že by se dalo něco najít na www.tntrade.cz

torm

Příspěvekod torm » 25 říj 2006 10:56

:D Ja už sem ho vyndal...

Jde o to sehnat takovej co saje ze ze spodu a fouka do stran...

To většinou vetračky na pc nejsou :(

leon

Příspěvekod leon » 25 říj 2006 10:58

t oze fouka do stran je dany konstrukci notebooku ... kdyz nemuze nahoru tak to jde do stran :) ... smer otaceni lopatek muzes ovlivnit nastavenim dratku :)

torm

Příspěvekod torm » 25 říj 2006 11:04

Jak směr otáčeníí...

toš to je dané konstrukci těch lopatek nemaj takovy to vykrojení...

ještě tak nějaky ty podložky ale to je zas tak za 800 kč :((((

leon

Příspěvekod leon » 25 říj 2006 11:09

zkus zavolat do toho servisu a zeptej se kolik by to stalo ... za zavolani nic nedas

torm

Příspěvekod torm » 25 říj 2006 11:11

jj už sem jim psal

torm

Příspěvekod torm » 25 říj 2006 11:30

Tak už mi odpověděli...

Celkova cena vyměny by byla 1619 kč :twisted: No loool to si radši budu foukat sáám :lol:

Ale aspon mi napsali přesny typ ventilatoru
FAN.SET-AXIAL WW

leon

Příspěvekod leon » 25 říj 2006 12:29

no až se Ti upeče procesor tak možná své rozhodnutí přehodnotíš, ale to už může bejt i pozde :) ...

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Peca-on-line » 25 říj 2006 12:36

A zkusil jsi se zeptat jestli by ti neprodali jenom ten samotnej větráček?
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

Ozi

Příspěvekod Ozi » 25 říj 2006 18:52

torm: nebuď natvrdlej a poslouchej co ti kluci říkaj, nejdřív se sháníš po pomoci a když ti ji někdo poskytne tak brbláš. Platí zlaté pravidlo: Funguje to, tak se v tom nehrabej. Hrabal ses v tom, tak nenadávej. Každý poznání něco stojí, to tvoje v tomto případě CZK 1600.

torm

Příspěvekod torm » 30 říj 2006 17:03

Klííd hoši už si objednávám větráček ....

Ono se to posralo a nešlo to skoro vubecc tak sem to musel rozebrat a vyčistit 8) ted to jede tak že mi to akorat nici nervy ten zvuk.

Ale větraček mě přijde na 800 kč no kráása:-) když to porovnam s Pc tak to je hrůza ale co už..

Nechapu jak by se mi mohl upect procík vždyt při překročení určite teploty se mi sám vypne :wink:

torm

Příspěvekod torm » 30 říj 2006 17:04

Ale moc děkuji za poskytnutí těch stranek :wink: :arrow:

Zpět na „Hardware“