drivery Aspire 5520G XP
drivery Aspire 5520G XP
ahoj, jsem ve strašné časové tísni a nesem schopný hledat tady odkazy na drivery.. potrebuju rozchodit mikrofon na Aspire 5520G, mam XP nemam na nej drivery
porate prosim odkazy diky moc!!!

trochu postup
na tehle strance jsem nasel ovladace pro ten typ acera ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/aspire ... _7220_7520
nevite ktery z nich muze mit na svedomi mikrofon?
nevite ktery z nich muze mit na svedomi mikrofon?
caute, mam podobny problem, mam Aspire 5520 a nahodil jsem tam XP, jen se nemuzu porad pripojit na to jejich ftp ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/ a myslim, ze firewallem to neni, jelikoz ten je off
to joukee
no to mne napadlo, jsem si rikal, ze to stahnu a nabidnu ti, ze to nekam dam, jenze to jde hrozne pomalu - ma to par mega a pritom to hlasilo pres 3/4 hodiny ...
edit:
oops - tak to ma asi vic mega, nez jsem si myslel, koukam ze se mi za tu chvilku stahnul akorat adresar s manualama a ten ma skoro 44mb
no to mne napadlo, jsem si rikal, ze to stahnu a nabidnu ti, ze to nekam dam, jenze to jde hrozne pomalu - ma to par mega a pritom to hlasilo pres 3/4 hodiny ...
edit:
oops - tak to ma asi vic mega, nez jsem si myslel, koukam ze se mi za tu chvilku stahnul akorat adresar s manualama a ten ma skoro 44mb
Naposledy upravil(a) Rexy dne 17 lis 2007 22:36, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“