jak dlouho myslite ze vydrzi ntb???
ja osobne ted hraju asi 20 hodin denne kdyz mam volno (kdyz sem v praci je to samozrejme o neco mene )
game výdrž
Suhlasim, ak chces aby ti komponenty v NB (zakladna doska, HDD) vydrzali dlhsiu dobu, tak pri takomto "dlhsom" hrani by som si kupil chladiacu podlozku.
btw. aj ja si prave kupujem chladiacu podlozku a kazdy mi odporuca (a to aj kupim) ZALMAN
btw. aj ja si prave kupujem chladiacu podlozku a kazdy mi odporuca (a to aj kupim) ZALMAN
-
- píše často
Na co ji kupovat tu podložku ja si ji vyrobil stalo mě to cca 100kč koupil sem si větráky na czc.cz vzal sem kusp hezkyho tenkyho prkna nabrousil nalakoval vyřezal otvory nasadil větráky +mřížky taky z czc zdroj sem našel doma a bylo prace asi na 2h ale nepočitam do toho schnuti laku . A chladi to jak o zavod:)
-
- píše často
takto ses hustej si ji vyrobit to bych v zivote s mim talentem pro manualni praci neudelal,,, jinak ja sem mel jako prvni chladici podlozku zadarmo a to tak ze sem dal pod notas 4 vycka od mineralky na kazdej rok a taky to bylo znat
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP