Acer Aspire 5920G (Santa Rosa +GF8600M GT) - zkušenosti
bios
pls mohl bys mi poslat ten tvuj bios?
Acir 3830TG Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HP
Tlacitka
Zdravim vsechny...
Tak jsem presel na XP a s notebookem naprosta spokojenost... jedine co mi vadi je nynejsi nefunkcnost tlacitka pro TV.... NEvite nekdo o nejakem softu krome XP Media Center?
Dale bych se chtel zeptat jestli by nekdo vedel jak prenastavit ty funkcni tlacitka na pravo... kdyz jakekoliv z nich zmacknu tak mi to da na vyber volbu mechaniky... kdyby slo nastavit aby se po zmacknuti spoustel winamp tak budu spokojenej jak zelva...
Diky za odpovedi...
I'll be back...
Tak jsem presel na XP a s notebookem naprosta spokojenost... jedine co mi vadi je nynejsi nefunkcnost tlacitka pro TV.... NEvite nekdo o nejakem softu krome XP Media Center?
Dale bych se chtel zeptat jestli by nekdo vedel jak prenastavit ty funkcni tlacitka na pravo... kdyz jakekoliv z nich zmacknu tak mi to da na vyber volbu mechaniky... kdyby slo nastavit aby se po zmacknuti spoustel winamp tak budu spokojenej jak zelva...
Diky za odpovedi...
I'll be back...
Reklamacia
Tak zajtra posielam tento NTB na reklamaciu.....
Diagnoza pacienta je :
1.
Lave tlacitko na touchpade-nereaguje(az po o dost silnejsom stlaceni)
2.
4-smerove tlacitko-smer hore,niekedy nefunguje(vydava pazvuky,ako keby bolo nieco prasknute)
3.
Velmi nizka kvalita mikrofonu,ozvena sumenie,rusenie v pravom repraku...Nastavenim to nie je..
4.
Otlacenie od vika->vytvorenie jemnej ryhy po celej dlzke NTB jak okolo touchpadu tak na vrchnej strane pri mikorfone a kamere.
Myslim si ze som natrafil na "zly" kus .Som zvedavy ako sa bude tato reklamacia dlho tahat.
Za rovnake $ poskladat radsej VBI
Diagnoza pacienta je :
1.
2.
4-smerove tlacitko-smer hore,niekedy nefunguje(vydava pazvuky,ako keby bolo nieco prasknute)
3.
Velmi nizka kvalita mikrofonu,ozvena sumenie,rusenie v pravom repraku...Nastavenim to nie je..
4.
Otlacenie od vika->vytvorenie jemnej ryhy po celej dlzke NTB jak okolo touchpadu tak na vrchnej strane pri mikorfone a kamere.
Myslim si ze som natrafil na "zly" kus .Som zvedavy ako sa bude tato reklamacia dlho tahat.
Re: Reklamacia
misoo9005 píše:Tak zajtra posielam tento NTB na reklamaciu.....
Diagnoza pacienta je :
1.
2.
3.
4.
tak ten touchpad bych bral to jo..........ale ten mikrofon a ten plast na to se ti nyprdnou nebot jde o mechanicke poškozeni používáním...... pochybuji ze uspejes ve vsem............ale za pokus to stojí
Ja len poviem jedno,ked nezreklamuju tie smuhy tak som s Acerom skoncil....Kvalita sa s tymto modelom urcite neposunula smerom nahor.Mam doma 3 notebooky...z toho 2 IBM pouzivaju sa denno denne a prenasaju sa a ziadne smuhy nic.Proste Acer je smejd ...... Tie tlacitka na touchpade su tak nekvalitne ze mi je smutno..
Re: Reklamacia
mbelas píše:misoo9005 píše:Tak zajtra posielam tento NTB na reklamaciu.....
Diagnoza pacienta je :
1.
2.
3.
4.
tak ten touchpad bych bral to jo..........ale ten mikrofon a ten plast na to se ti nyprdnou nebot jde o mechanicke poškozeni používáním...... pochybuji ze uspejes ve vsem............ale za pokus to stojí
No pozri sa na 31 stranu tejto diskuzie....upol som tam obrazok ked toto je spravene mojou vinou tak som papez....