Acer TravelMate 3020 3022WTMi

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Veronika

Acer TravelMate 3020 3022WTMi

Příspěvekod Veronika » 26 říj 2006 22:11

Moc,moc prosím o pomoc.Dostala jsem k 18ctým narozkám tento noťásek a při jeho prvním spuštění jsem nechtěně přerušila dodávku el.proudu do NT (baterie byla vyjmuta) :oops: a od té toby mi nejde spustit a stále požaduje vložení eRECOVERY CD/DVD a to samozřejmě nemám protože ho můžu vytvořit až po spuštění,ke kterému nedošlo.Volala jsem do Acer servisu a ti za Recovery chtěj 1200kč+poštovné.Prosím nenadávejte mi hned všichni vím sama že jsem husa hloupá ale i otom to je. Moc prosím poraďte jak mmůj noťásek sprovoznit .Jsem ochotná za to RECOVERY něco zaplatit ale 1200 je pro mne pro studentku moc.Děkuju že jste můj nářek vadrželi číst až sem.Verča--radio.tp@seznam.cz [/b]

Nuke_Cola
občas něco napíše

Příspěvekod Nuke_Cola » 26 říj 2006 22:29

no byt na tvojom mieste tak by som situaci riesil stylom, ze si zozeniem cd s winXP a normalne si ho nainstalujem... vsetky ovladace k notebooku by sa mali dat bezplatne stiahnut zo stranky aceru. takze asi tak. ten predinstalovany win z aceru aj tak stoji za maci trt :)

Veronika

Příspěvekod Veronika » 26 říj 2006 22:43

Děkuju za reakci.Navštívila jsem v našem městě prodejnu a servis počítačů LOSAN jestli ba to nešlo něak znova na instalovat.Mám vlastní oficialní XP a ty ovladače jsem si se stránek Aceru také stáhla a vypálila-v LOSANU mi řekli že to nejde že si musím nejdřív sehnat Recovery CD/DVD a potom že to půjde :evil: :twisted: POTOM už to nepotřebuju! Což jim nebylo jasné,a tak mi nezbývá než tady prosit o pomoc asi nejlépe kdyby mi to RECOVERY někdo vypálil a za něaký peníz mi to poslal na dobírku -už jsem skusila všechno možný,oběhala kde jaký servis a všude mi doporučují sehnat si něak RECOVERY :cry: .Ale i tak děkuji za reakci. Verča

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 27 říj 2006 09:52

No a kdyz prece das instalacni cd (WXP) do mechaniky a nastavis v BIOSu bootovani z cd tak zadne recovery nepotrebujes ne ? :shock:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Wizi
občas něco napíše

Příspěvekod Wizi » 27 říj 2006 09:52

to je nejakz divny ne?? Instalace noveho systemu neni podminena tim ze musis pouzit eRecovery DVD. Pokud se dobre pamatuju tak cely eRecovery je skryty v jednom 3-4GB partition na disku takze by melo jit instalovat Wokna, pak jen nainstalovat od acera erecovery program a melo by to jit bez problemu vytvorit. Teda aspon se domnivam. Teda takhle bych to asi delal ja.

A kdyby ti nekdo dal svoje eRecovery tak sice budes mit wokna ale bez reg. keye pac pochybuju ze by ti ho nekdo jen tak dal.

Jinak tomu co rikaj v Losanu bych moc neveril, moje zkusenosti jsou s Losanem takovy ze bych si u nich nenechal moc radit pac sem se presvedcil ze personal nepatri mezi nejznalejsi. (nerikam ze to plati obecne je to jen moje zkusenost)

Veronika

Příspěvekod Veronika » 27 říj 2006 23:11

Děkuji VŠEM za radu i pomoc a taky za ochotu. PROBLÉM MÁM VYŘEŠEN.
Jeden dobrý člověk mi poslal eRECOVERY DVD stačilo jen zadat číslo mých "woken" a vše běží jak má ,ale vážím si moc i Vašich rad a snahy můj problém řešit :P :lol: :D :arrow: ještě jednou DÍKY,šťastaná Verča

Zpět na „notebooky Acer“