Acer aspire 5520
Acer aspire 5520
Potřebuji poradit, mám notebook Acer aspire 5520, sehnal jsem si hru Call of duty 4 a bez nějakých problémů jí nainstaloval... Ale jak mile se jí pokusím spustit, tak se to chvilku načítá a pak mi to napíše Invalid 2D textures, nejaký čísla a failed... Nevíte co je to za problém? Co se se týká hardwaru, tak mám lepší než minimum co ta hra chce...
Novější ovladače od nVidie už jsem si stáhnul, ty ale pro změnu nejdou nainstalovat, píše mi to že nejsou kompatibilní s hardwarem... Jinak už fakt nevím... Jestli máš nějaký novější tak mi sem pleas hoď odkaz, nebo je někam upni...Jo a jak je to s tím TurboCache? Na netu jsem si přečetl že velikost systémové paměti odebírané grafikou si můžeš nastavit v biosu, ale tam si můžeš nastavit maximálně 256MB, tak nevím jak nastavit těch 752MB... Integrovanou grafikou to doufám není, třeba NfS Carbon taky rozjedu v pohodě 1024x768 na střední detaily bez sekání...
co sa tyka tych ovladacov - musis upravit prislusny inf subor... viac sa dozvies na www.laptopvideo2go.com
a co sa tyka tej zdielanej pamate - neviem cim to je, ale kazdopadne ti to moze byt jedno, pre integrovanu grafiku je 256MB dost aj s rezervou - viac pamate ti uz vykon nijak nezvysi...
a co sa tyka tej zdielanej pamate - neviem cim to je, ale kazdopadne ti to moze byt jedno, pre integrovanu grafiku je 256MB dost aj s rezervou - viac pamate ti uz vykon nijak nezvysi...
Tak jsem si stáhnul nejnovější ovladače od nVidie: 169.09_forceware_winvista_32bit_english_beta a nejdou mi nainstalovat, píše mi to že nemám nemám Windows Vista 32bit a že si mam ověřit jakou verzi systému mám, když se podívám do vlastností počítače, tak je tam napsáno: 32bitový systém, tak už fakt nevím, co s tím... Jen tak na zkoušku jsem si stáhnul i verzi ovladačů pro 64bitovou verzi a píše mi to samí, akorád zas nemám 64bitový Windows Vista....
Pomoc
Ahoj mam Acer Aspire 5520, takže doufám, že se nemusim rozepisovat o compu víc. Koupil jsem si TES IV Oblivion GOTY Edition a mam s tím problém. Po intru hra padá do windows. Tech podpora tvrdí, že je to buď Vistama nebo grafickou kartou, ale na vistách oblivion prej běhá a na Nvidii 7000M by to mělo taky běhat. Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes?
esta píše:Ahoj já mám taky ten samý notebook, ale call of duta 4 my bez potíží jde.Bez větších problému, akorát grafika 800x600 ale jinak hratelné.
A nemáš novější ovladače? Já ať dělám co dělám, tak to nejde.. A stejný problém mám i s Call of Duty 2, píše mi to do písmene to samé... Jestli máš nějaké speciální ovladaače tak mi pleas někam upni, nebo ti dám icq a pošleš mi je ju... Byl bych ti moc vděčnej.. A nebo je to těma pitomejma Vistama...
A ještě mám jednu otázečku. Když chci na booku formátovat disk a přeinstalovat OS, tak když si udělám recovery DVD musím si ještě stahovat ovladače zvlášť, nebo budou taky na tom DVD? A dělá se to stejně jako u stolního PC, nebo se to u notebooku dělá jinak?