Nejlepší doba na nákup notebooku na VBI
Nejlepší doba na nákup notebooku na VBI
Zdravím, tři roky jsem šetřil abych si konečně mohl koupit notebook ale teď když vidím jak ceny na Vbi.cz (notebooknamiru.cz) stoupají, uvažuju jestli nebude lepší ho koupit až po vánocích. Psal jsem jim na zákaznickou podporu ohledně zvyšování cen a odepsali mi že "prý se žádné slevnění v nejbližší době nečeká" takže bych proto prosil všechny, kdo s tímhe mají nějakou zkušenost aby se vyjádřili. Protože jestli by se jednalo o úsporu v řádu tisíců tak by mě jeden nebo dva měsíce čekání navíc opravdu nevadilo.
Konec programu VBI
http://digitalne.centrum.cz/cz/notebook ... booku.aspx
nechci kazit vyhlídky
nechci kazit vyhlídky
Myslím, že se ceny těchto notebooků se budou přibližovat ostatním značkám a pokud se důvěra v ně bude zvyšovat, což program VBI splnil, budou pravděpodobně i vyšší než ekvivalentní notebooky jiných značek. Proto jsem neváhal a svoje VBI objednal... Sice v2, ale snad mě nějaké nemilé překvapení za ty 4-5 týdnů nečeká.
Duchna:
Posledne zdrazovanie (a najma VBI) bolo v septembri Vela ludi, malo tovaru, tak sa vyselektovali ti, ktori su ochotni zaplatit viac.
Ono vypredaj podla mna hlaseny az tak nebude - stale sa bude dodavat, urobia sa objednavky a po 2 tyzdnoch sa zrusia s tym, ze uz nic nebude. Takto sa nebude musiet na konci az tak zlavovat a dokazu sa vybrat este nejake peniaze.
C
Posledne zdrazovanie (a najma VBI) bolo v septembri Vela ludi, malo tovaru, tak sa vyselektovali ti, ktori su ochotni zaplatit viac.
Ono vypredaj podla mna hlaseny az tak nebude - stale sa bude dodavat, urobia sa objednavky a po 2 tyzdnoch sa zrusia s tym, ze uz nic nebude. Takto sa nebude musiet na konci az tak zlavovat a dokazu sa vybrat este nejake peniaze.
C
CeCo píše:
C
v tomto mas pravdu, ako sme boli vsetci svedkovia z FL90 a hlavne jej druhou verziou, prazne sluby VBIcku problem nerobia, a podobne necakane zvraty typu ,,uz sa nevyraba,, alebo ,,vyberte si nieco ineho, toto uz nepride,, myslim mozeme aj ocakavat