Poky píše:Zapni si v biosu to pípání na začátku... už nevím jak se to jmenuje a restart se mi nechce:-) Pak jde ten output. A jestli nechceš aby ti to při startu pípalo, tak to tam jde zeslabit... Měl jsem s tým taky problém a už jsem ho chtěl posílat na reklamaci.
Tady zrovna nejde o problém, že by nešel zvuk, ale že zvuk nejde při nastavení digitálního výstupu. Což, jak jsem se dočet, je normální bo by na druhé straně muselo být zařízení schopné ten digitální signál zpracovat. A to obyč PC bedničky či sluchátka nejsou
ASUS F3Ka, Arch linux bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
tak asi tak to bude jak hovoris, proste by to mali byt zrejme repro so vstupom spdif - take volaco, mam kvalitne repro, ale nemaju taky vstup, preto to nehraje cez digital output,
to si ma celkom potesil
Ovladače na F3ka pro Win Xp lze sehnat kompletní asi jen tím, že si koupíte notebook na www.asus.as, tam vám je k tomu dodaj. já to kvůli ovladačům koupil právě tak a vše zatim jde tak,jak ma.
Neviete mi, vlastníci thohto NB, povedať či aj AP012 má okrem PCI-E grafiky HD 2600 aj onboard X1250, ktroá je súčasťou čipsetu AMD - ATI, lebo na nemeckých fórach som sa dočítal, že verzie ASUS F3KA AP021C a AP030C ju majú. Dá sa to prepnúť v Biose. Výhoda je potom pri výrazne nižšej hlučnosti pri office aplikáciach a dlhšej výdrže baterky na cestách !!!!
Dík za odpoveď !!
PS: v tejto peknej malej recenzii ( po nemecky ) sa o tom píše v bode 2).
lopok6 píše:Ovladače na F3ka pro Win Xp lze sehnat kompletní asi jen tím, že si koupíte notebook na www.asus.as, tam vám je k tomu dodaj. já to kvůli ovladačům koupil právě tak a vše zatim jde tak,jak ma.
Tá stránka sa nedá zobraziť.
A to si môžem stiahnuť aj keď som si kúpil k NB Vistu?
A dá sa nainštalovať XP k Viste?Myslým,tak,že teras používam Vistu a chcem si doinštalovať k Viste aj XP,ale nechcem formátovať disk ani nič podobné.A dalo by sa nainštalovať XP z Visty?Keď mi beží Vista a ja si strčím DC s XP do DVD ROM-ky a nainštalujem XP z Windowsu?
Erdo píše:Neviete mi, vlastníci thohto NB, povedať či aj AP012 má okrem PCI-E grafiky HD 2600 aj onboard X1250, ktroá je súčasťou čipsetu AMD - ATI, lebo na nemeckých fórach som sa dočítal, že verzie ASUS F3KA AP021C a AP030C ju majú. Dá sa to prepnúť v Biose. Výhoda je potom pri výrazne nižšej hlučnosti pri office aplikáciach a dlhšej výdrže baterky na cestách !!!!
Dík za odpoveď !!
PS: v tejto peknej malej recenzii ( po nemecky ) sa o tom píše v bode 2).
Je a na baterku to pak hlásí circa o půlhodinku navíc. Jen by to chtělo nějak pořešit dvě separátní instalace/nastavení Catalystů, zatím mi to na onboard kartu nedetekovalo hardware a navíc shodilo nastavení i pro HD, kdy jsem pak po dalším přepnutí v biosu musel reinstalovat Catalysty.
ASUS F3Ka, Arch linux bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
ZDRAVIM, NEKDE NA NETU SEM SE DOCETL O PROBLEMECH S HARDISKEM U TOHOTO MODELU....PREJ NEJAKY CVAKANI NEBO CO
PROTO SE PTAM VSECH KDO TENTO NOTEBOOK VLASTNI JAKY MOUCHY MÁ ASUS F3KA APO12??? DÍKY ZA KAŽDOU ODPOVĚĎ
a co jiný problémy nic???
protože já se ted rozhoduju mezi asus f3ka apo12 a apo31
jedinej rozdil je v cene a hardisku
apo31je drahsi o 2000tis a ma hardisk 250GB nebo muzu mit apo12 s 2GB ram o 2000tis levnej
takze rozdil je opravdu jen v hardu.....