Zdravím
Mám NTB compaq presario f550eo, u toho to modelu je "manuální" zap/vyp wifi, ale mě se i přes to sama zapíná při startu systému. Zkoušel sem přeinstalovat ovladače, ale jelikož je celkem problém k tomu to modelu sehnat, na stránkách HP, vhodné ovladače pro win xp, tak je možné, že je to tím, ale nemusí. Proto se ptám jestli třeba někdo neví nebo netuší čím by to mohlo být. Předem dík za info.
Problem s wifi
a nema ten noutas nahodou HW vypinac ty wifiny? u HP je to tak bezny.. potom by pak bylo logicky, ze kdyz chces na wifinu, tak si ji zapnes, pze to je na USB plne PnP krom toho u Windows je snad myslim normalni, ze se snazi pripojit automaticky k nejaky siti pokud ji vidi a maji k ni pristupy a nedas manualne odhlasit.
HP Pavilion dv6397ea - Fedora Core 7.92 x86_64 2.6.23
v xp bych se zkusil podivat tady:
start-> spustit-> msconfig
na zalozky sluzby a po spusteni, jestli ji tam nemas nastavenou, aby se automaticky spoustela
vistu nemam, nevim jestli to tam je obdobne nebo jinak.
start-> spustit-> msconfig
na zalozky sluzby a po spusteni, jestli ji tam nemas nastavenou, aby se automaticky spoustela
vistu nemam, nevim jestli to tam je obdobne nebo jinak.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Fekalnejsi problem s wifi
Zdravim vsechny, mam big problem take s wifi - jenze me se nerozjee vubec.. Koupil jsem holý Pavilion dv2032ea , kupodivu vše včetně XP prof a veškerych ovladačů rozjel, ale wifi nic.. Tez mam manualni "šoupátko" na zapinani wifi, ale v obou polohach mi funkcni HP wirelless asistent hlasi "wifi disabled" .. netusite nekdo kde by mohl byt kyx?
Dekuji velmi !
Dekuji velmi !
Amater: no mrkni co máš za vyrobce wifi. Já mám Broadcom, jestli ty také, mohl by ti možná pomoci tento ovladač http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/gene ... R1002_USEN
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“