MS GX610PX ovladače XP
Měl by to být AMD dual core optimizer http://www.amd.com/us-en/Processors/Tec ... 98,00.html
MSI GX610
800MHz 738mV
1800MHz 1050mV
800MHz 738mV
1800MHz 1050mV
-
- píše často
to Vikk...
skusal si si to prelozit??.....lebo ked si to prelozis tak zistis ze to asi znamena ze aktualny jazyk ktory mas nastaveny nie je podporovany instalacnym programom tohto zariadenia.....cize...asi mas taky problem ako ja...ja mam SVK XP a pise mi to iste....takze asi mas bud to co ja alebo to nepodporuje ani CZK....asi taq...
skusal si si to prelozit??.....lebo ked si to prelozis tak zistis ze to asi znamena ze aktualny jazyk ktory mas nastaveny nie je podporovany instalacnym programom tohto zariadenia.....cize...asi mas taky problem ako ja...ja mam SVK XP a pise mi to iste....takze asi mas bud to co ja alebo to nepodporuje ani CZK....asi taq...
tiez mam rovanky problem s tymi teplotamy, ako ste na tom vy?skor ako tie teploty ma stve ze pritom frci ventilator na plno a ak ho nemam podlozeny knihov tak asi po takej polhodke hrania sa vypne (hral som Overlorda na plnych detailoch)
a este otazka preco je ten driver od Klauza na Athlon ked ten not. ma Turion?
ale ked som nainstaloval ovladace pre Turion tak sa procak prehrial priblizne v tedy ked nabehla uvodna obrazovka vypol sa....
a este otazka preco je ten driver od Klauza na Athlon ked ten not. ma Turion?
ale ked som nainstaloval ovladace pre Turion tak sa procak prehrial priblizne v tedy ked nabehla uvodna obrazovka vypol sa....
I have to buy it and I don't understand what are you talking on CZ language because I am from Serbia/Belgrade...I am planing to buy MSI GX610 and in Store they thell me that Windosw Xp isn't working whati operating sisetem are you using and are there all drivers for Windows XP and can you send me links...PLZ TNX and regards from Serbia I found this topic on google