Jo a ještě jsem si vzpomněl, v XP mi nejde zapnout wifi pomocí stisku kláves Fn+F5, zobrazí se hláška, ať naistaluji nový ovladač wifi a pak se otevře nabídka, kde můžu ovládat pouze BT.
Nový ovladač k wifi ovšem mám, nevíte někdo co s tím?
Případně stáhni nový ovladač k wifi přímo na stránkách Intelu ... je tam vždy novější, než u Lenova. Pokud máš naopak od Intelu, tak přejdi na poslední od Lenova, můžou mít nějaké úpravy v driverech. Osobně jsem ale měl poslední ovladače od Lenova a momentálně mám poslední přímo od Intelu a u obojího žádný problém. Případně pokud máš Access Connections naisntalované, zkus ho přeinstalovat.
Restart jsi provedl? Možná ho to chce ... co ty ovladače? I když jak jsem psal, ani s jedněmi jsem neměl a nemám problém (WIFI tedy u T61, nevím zda je stejná - Intel 4965AGN)
To mi samozřejmě dělá taky, řeším to zakázáním WiFi v bezdrátových sítích, když jsem na kabelu. Access Connections byly dost zmatené při odpojování od ethernetu, tak jsem je smazal.
IBM Thinkpad R61, T7100, X3100, 1,5 GB RAM, XP Pro
Zdravim celkem by mne zajimalo zda se da u nas vubec sehnat R61 s naistalovanym OS VISTA Business 64b ???? Nikde v e-schopech neni nic videt a na strankach lenova take nic neni.....? Vi o tom nekdo neco?