RAM, otazka ohladom dokupenia na HP 6715b
RAM, otazka ohladom dokupenia na HP 6715b
Zdravim, rad by som kupil tento NB http://www.redcoon.es/index.php/cmd/sho ... 667ET#ABE/ potreboval by som vediet ako je mozne zvysit RAM, urobia mi to v obchode? Nemam s tym ziadne skusenosti a navyse byvam v Spanielsku, kde je to s predajcami ozaj tazke . Dakujem za kazdu radu, postreh ci navrh..btw, co si myslite o tom NB??
-Dnes není podmínka aby byly stejné velikosti pamětí.. (už se to tu někde řešilo).
-Jinak když se někde poohlédneš, tak třeba najdeš i které jsou doporučované. Když jsem kupoval NB já nedávno, tak jsem si zjistil, že pro dual channel lidé doporučovali jedny RAMky od KINGSTON a pak ještě od TRANSCEND. Když jsem přišel do obchodu, tak mi také doporučili TRANSCEND a také mi to při koupi hned aplikovali. Ale to jistě zvládneš i sám doma.
-Pouze odšrubuješ ze spodní části jeden kryt (jedna ramka tam bude a jeden slot by měl být volný), vložíš RAMku a zas zašrubuješ. To je vše.
-Jinak když se někde poohlédneš, tak třeba najdeš i které jsou doporučované. Když jsem kupoval NB já nedávno, tak jsem si zjistil, že pro dual channel lidé doporučovali jedny RAMky od KINGSTON a pak ještě od TRANSCEND. Když jsem přišel do obchodu, tak mi také doporučili TRANSCEND a také mi to při koupi hned aplikovali. Ale to jistě zvládneš i sám doma.
-Pouze odšrubuješ ze spodní části jeden kryt (jedna ramka tam bude a jeden slot by měl být volný), vložíš RAMku a zas zašrubuješ. To je vše.
Microsoft® Windows Vista™ Business | HP Compaq 6710b (GR679EA#AKB) | Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz | 2GB RAM | 120 GB HDD