Compaq Evo 115 N konektor napájení
Compaq Evo 115 N konektor napájení
Zdravím vás všechny.Mám takový problém s nootebokem Compaq Evo 115 N Nefunguje mě konektor sítového napájení,na baterku normálně jde,ale když ho zapojím do sítě tak prestane.A krom toho ta baterka nejde nabít.Dík za případnou radu
Compaq Evo 115 N
Zdravim.Trafo je v pořádku,dává 19,3V.Já už jsem s tím byl tak daleko,že jsem vyndal i základní desku a právě od toho konektoru,co je přiletovaný na desce jdou jiskry.Myslel jsem,že to je studenák a tak jsem to proletoval.Když to ale dám do sítě tak ten cín normálně změkne a začne to jiskřit znovu.Tak já už nevim,dik za případnou pomoc
Compaq Evo 115 N
To jsem teda ještě nezkoušel.Jdu to prubnout.Zatím dík
Compaq Evo 115 N
Tak s tou baterkou to taky nebylo to pravý.Ale dřív když to ještě fungovalo,tak na zdroji dioda svítila a tedˇ jenom bliká
Tak já už budu vařit z vody: nesnaží se ten adaptér blikáním obsluze něco sdělit (velký odběr)? dokumentace nebo google tento stav adaptéru nepopisuje? No a možnost poslední, autorizovaný, či neautorizovaný servis? Pokud vím, tak kolem českého zastoupení Packardu existuje několik satelitních firmiček (asi bývalých zaměstanců), které dokážou neuvěřitelné věci (ovladače na již nepodporovaný hp hw a pod.). V případě, že autorizovaný servis na Jeremenkově neumí, nebo nechce pomoci, poměrně ochotně radí tyto kontakty.
-
- Moderátor
Tipoval bych to na nějakou spálenou součástku v napájecí části toho ntb přes kterou to jde někde do skratu. Když zapojíš jenom ten zdroj tak bliká nebo začne blikat až při připojení k ntb? Podle mě tím signalizuje skrat.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
zkrat
Tak to byl dobrej horor..., kdyz LEDka na adapteru (po pripojeni konektoru do NTB) blika - tak to znaci ze je zkratovane napajeni!
Pokud jsi aspon trochu zrucnej - dokazal jsi vydelat MB, tak mozna jo - tak hledej zkrat na MB pri pripojenem adapteru - vadna soucastka se bude hrat!!! A to hodne...
Napis jak jsi dopad...
Pokud jsi aspon trochu zrucnej - dokazal jsi vydelat MB, tak mozna jo - tak hledej zkrat na MB pri pripojenem adapteru - vadna soucastka se bude hrat!!! A to hodne...
Napis jak jsi dopad...