Dobry den,
prosim o radu pri vyberu NB znacky ASUS cenove +- 30 000,-
Pravda je, ze zvlaste pro skolni/kancelarske potreby, rysovani v AutoCADu,
ovsem hrani her by majitel take uvital, cili co nejvice spojit vykon na hrani her s moznosti numericke klavesnice,
ktera se vydava spise pro kancelarske modely, pokud jsem to dobre pochopil.
Vaha, cim mensi tim lepsi, ale taky jsem doposud videl, ze num.klav. obnasi 17" display, cimz vaha jde nahoru.
Dale moznost pripojeni na dokovaci stanici.
TV vystup. TV kartu, nejlepe digitalni, ale prozatim jsem videl hlavne hybridni, coz by nevadilo.
Dekuji za rady a tipy.
Mena: Kč, Misto koupe: ČR
NB ASUS - kolem 30 000,- - pomer cena vykon
NB ASUS - kolem 30 000,- - pomer cena vykon
Naposledy upravil(a) Viking85 dne 26 lis 2007 17:31, celkem upraveno 1 x.
No pozor:
17" ASUSy s tunerom vazia tak 4 kg (co je oproti 3,4kg pri HPcku, resp. iba 3kg pri jeho low-endovej 17") sakra vela. A urcite nepodporuju docking station.
Numericku klavesnicu maju minimalne 17" modely (aj to nie vsetky), 15,4" notasy s numerickou klavesnicou robi len MSI.
Docking je naopak v podstate cisto zalezitostou business znaciek typu HP, Dell a Lenovo, takze si musis zvolit - tuner, hmotnost, numpad alebo docking.
C
17" ASUSy s tunerom vazia tak 4 kg (co je oproti 3,4kg pri HPcku, resp. iba 3kg pri jeho low-endovej 17") sakra vela. A urcite nepodporuju docking station.
Numericku klavesnicu maju minimalne 17" modely (aj to nie vsetky), 15,4" notasy s numerickou klavesnicou robi len MSI.
Docking je naopak v podstate cisto zalezitostou business znaciek typu HP, Dell a Lenovo, takze si musis zvolit - tuner, hmotnost, numpad alebo docking.
C
Dekuji za odpoved.
Par kamaradu mi ASUS rozmlouvaji, pry je casto na reklamacich, nevim no, jestli je to kus od kusu a taky, jestli nahodou kazdy vyrobce nema plno reklamaci na starost, ze to proste k tomu patri. Co myslite?
Jinak teda kdyz si mam zvolit tak hlavne: 1) numpad, potom 2) docking
3) tuner bych taky rad, snad to v sestave bude
a 4) na hmotnosti mi zas tak nesejde
Par kamaradu mi ASUS rozmlouvaji, pry je casto na reklamacich, nevim no, jestli je to kus od kusu a taky, jestli nahodou kazdy vyrobce nema plno reklamaci na starost, ze to proste k tomu patri. Co myslite?
Jinak teda kdyz si mam zvolit tak hlavne: 1) numpad, potom 2) docking
3) tuner bych taky rad, snad to v sestave bude
a 4) na hmotnosti mi zas tak nesejde
Takže po přehodnocení požadavků:
-cena: do 30 000,- Kč
-značka: (pokud mi to nebudete rozmlouvat tak) ASUS
-numerická klávesnice
-TV výstup
-TV karta
-(+tohle považuji za výbavu i notebooku za 15 000,- ale pro jistotu): web kamera, dvd vypalovačka, čtečka karet, HDD 200 GB a víc
Děkuji za každou radu a tip.
-numerická klávesnice
-TV výstup
-TV karta
-(+tohle považuji za výbavu i notebooku za 15 000,- ale pro jistotu): web kamera, dvd vypalovačka, čtečka karet, HDD 200 GB a víc
Děkuji za každou radu a tip.
No zle povazujes, 200GB, citacka kariet a webcam nenajdes ani v mnohych drahsich modeloch... Problem je v tom, ze 200GB disk ma len 4200 otacok (brzda systemu) a 250GB disk davaju najma do drahsich zostav... Keby si povedal 160GB tak nie je problem, s 200 uz problem moze prist, najma v kombinacii s numerickou klavesnicou.
C
C
Takže, když jsem ukázal budoucímu majiteli možnost externího numpadu, tak se situace nakonec přehodnotila, že se přímo na ntb nevyžaduje.
Tím pádem se nemusím ohlížet po kancelářském stroji, ale těch 30 000,- bude vážně investováno do výkonu, alespoň doufám, přesto Vás dále prosím o tipy a rady, děkuji.
Jen pro jistotu rekapitulace:
-TV výstup
-TV karta
-HDD 160 GB a víc
-web kamera, dvd vypalovačka, čtečka karet
Tím pádem se nemusím ohlížet po kancelářském stroji, ale těch 30 000,- bude vážně investováno do výkonu, alespoň doufám, přesto Vás dále prosím o tipy a rady, děkuji.
Jen pro jistotu rekapitulace:
-TV výstup
-TV karta
-HDD 160 GB a víc
-web kamera, dvd vypalovačka, čtečka karet
Tak jsem nakonec majiteli vybral tohle:
ASUS F3SV-AP202C
odkaz:
http://www.softcom.cz/produkt/asus-f3sv ... e/?flist=1
Muzete mi prosim rict, jestli za stejnou cenu nesezenu jeste neco lepsiho? Jestli jdu do dobreho kousku? A jestli bude zvladat nejnovejsi hry, tzn.jestli mate nejaky komentar k obsazene graficke karte:
NVIDIA GeForce™ 8600M GS, DDRII 256MB / 1024MB TurboCache , DX10 Support
Za kazdy nazor budu vdecny.
Dekuji.
ASUS F3SV-AP202C
odkaz:
http://www.softcom.cz/produkt/asus-f3sv ... e/?flist=1
Muzete mi prosim rict, jestli za stejnou cenu nesezenu jeste neco lepsiho? Jestli jdu do dobreho kousku? A jestli bude zvladat nejnovejsi hry, tzn.jestli mate nejaky komentar k obsazene graficke karte:
NVIDIA GeForce™ 8600M GS, DDRII 256MB / 1024MB TurboCache , DX10 Support
Za kazdy nazor budu vdecny.
Dekuji.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“