jakoze nejde zapnout? nebo co to presne dela?
jinak ozval se mi jeden dobrej clovek a neco malo mi o tomhle notasu napsal ...
"Ahoj, vypadá to, že hledáš info o FS V5545.
Asi týden ho mám, s konfigurací T7300 2GB HDD250 grafika ATI HD2400.
Na běžnou práci je skvělý, souběh několika aplikací není problém, prakticky pořád mi na pozadí běži iTunes.
Výdrž baterie není nic moc, ale nezkoušel sem ji až do konce, zatím jen podle chvilkové spotřeby, po 15min ve Wordu ubyde takových 15% baterie, takže tak 2 hodiny na nenáročnou práci.
Co se grafiky týká, nejnáročnější hru mám Call of Duty 4 Moderen Warfare a zatím běží bez problémů i na plné rozlišení. Vlastně jeden problém mám, právě s hraním. Přestože nb nemá problém zvládnout i náročnější hru, prakticky ve všech hrách (FIFA 08, NFS Underground2, COD4) se zhruba po každých deseti minutách obraz i zvuk naněkolikrát zasekne, trvá to tak 2-3 vteřiny, při hraní her v multiplayeru je to opruz. Možná je to jen můj problém, protože sem zatím na žádném fóru tenhle problém neviděl. Takže tohle trochu kazí dojem, pokud se ale chystáš hrát jen singleplayer, to zaseknutí tě tak trápit nemusí. Pořád je to super NB
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
)
Nijak zvlášť nehřeje, na klíně ho v pohodě můžeš mít.
Zpracování plastů je bez chybby, nic nevrže a plasty přesně lícují.
Příjemné jsou rozměry, nad i pod displejem jsou tak 2 cm, takže je v tomhle rozměru o něco menší (vypadá to dobrře), to ale uvidíš na fotkách.
Zvuk z reproduktorů je nic moc, předtím jsem měl na notebooku o dost lepší. Na film bych se takhle dívat nechtěl.
Nevíím jestli je to u všech variant stejné, ale mám 4 USB, na každé straně aspoň jedno, takže se nemusíš bát, že budeš připojovat myš na levý bok.
No jinak dál mě nic nenapdíá, takže jestli budeš mít další dotazy, ozvi se na ************
Fakt jedinej problém co mě štve, je zatím to sekání při hrách, nehápu to,, když většinu času to jde krásně plynule.
Měj se, snad ti to trochu pomůže při rozhodování, rozhodně můžu tenhle nb doporučit"
co ty a hrani? delalo ti to nejaky problem jak pise to sekani?