Upgrade notebooku Asus A6Vm Q062

notebooky Asus a vše kolem nich
Vetro

Upgrade notebooku Asus A6Vm Q062

Příspěvekod Vetro » 26 lis 2007 17:38

Chcel by som upgradovať notebook Asus A6vm Q062.
Mám takú dilemu. V špecifikáciách notebboku na stránke asusu je možnosť osadiť môj notebook iba 100GB diskom typu IDE.
Alebo možnosť osadiť procesorom Intel Pentium M len do 770.
Pritom podľa špecifikácie chipsetu, ten dovoľuje osadit notebook najvyšším možným procesorom 780 a podľa všetkého podporuje aj Serial ATA disky. Teraz neviem na čo sa mám spoľahnúť a čo si mám zohnať. Chcel by som to najlepšie možné to jest 780ku procesor a 250ku disk SATA. Neviete mi niekto poradiť

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 27 lis 2007 14:03

:D tak procak mobile 770 a780 nebude rozdil ve vykonu ale v cenně........jinak procak je drahej a myslim ze se to nevyplatí :? jinak u tech disku.ten chipset podporuje sata to je mozne ale pokud mas v notasu ide disk tak to znamena ze tam sata kontektory na te desce nemas a tak jedinne rychlejsi disk koupit ale bohuzel jen ide ! :cry:

Vetro

Příspěvekod Vetro » 27 lis 2007 17:15

Ako pre koho je drahý ten procák ak bude stáť okolo 5 litrov tak to je pre mňa možno prijateľná cena, uvidím. Ja som chcel vedieť prečo výrobca ASUS píše iba 770 a nie až maximálny procák 780, ide mi hlavne o to, aby keď ho zoženiem nestalo sa mi, že nebude fachať.
Dnes som ho rozhasil a máš pravdu je tam disk IDE takže na SATA mám smolu, no nevadí. Dik za radu ale ešte mam jeden problem výrobca píše že HDD môže byť iba do 100GB. Čoho upgrade mi pomôže aby som tam mohol dať nielen rýchlejší ale aj väčší disk?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 27 lis 2007 17:45

Predat ten ASUS a kupit novy notas... Proste si nepomozes, nejde upgradnut "nieco na vacsi disk"...

C

Vetro

Příspěvekod Vetro » 27 lis 2007 19:44

To nie je riešenie. Ja chcem VACSI disk to mi staci. poradťe

CeCo

Příspěvekod CeCo » 27 lis 2007 20:01

Tak si kup klasicky 2,5" ATA disk a dufaj, ze ti tam pojde (maximum je 160GB).
A ak ti tam nepojde, tak riesenie formou "upgrade" tympadom nebude existovat.

C

Zpět na „notebooky Asus“