Ahojte,
mna by zaujimalo kedy kupit notebook. Vyvoj cien je vacsinou taky ze pred vianocami ceny vyrazne stupnu a potom zas klesnu - vypredaje. Na druhej strane zas mozme ocakavat novinky vo vyvoji, ktore tiez mozu sposobit znizenie cien. Ja by som chcel kupit notebook co najnovsi, a zaroven v case kedy by bola cena nizsie. Vedel by mi niekto poradit? Kedy by sa dal ocakavat prichod (cenovo dostupny) stvorjadrovych procesorov?
Diky
kedy kupit notebook
kedy kupit notebook? ked ho potrebujes. ked budes cakat na novinky vo vyvoji tak sa nedockas nikdy.
a co je cenovo dostupny? 5, 10 alebo 20tisic? aj by som pozrel do krystalovej gule ale zial ziadnu nemam. bez nej ti na taku otazku tazko niekto odpovie.
a co je cenovo dostupny? 5, 10 alebo 20tisic? aj by som pozrel do krystalovej gule ale zial ziadnu nemam. bez nej ti na taku otazku tazko niekto odpovie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost:
No chce stvorjadro - takze bud vykon, alebo caka na zlacnenie dvojjadra
Kazdopadne ako pise Ghost - nema zmysel cakat, ceny su strasne volatilne a nepredpovedatelne. Niekedy pride silny pokles, inokedy postupny narast... Najlepsie je sa tym netrapit, urcit si nejaku cenu ako hranicu a zobrat to co je skladom/ma ohlasenu dobu dodania <2 tyzdne.
C
No chce stvorjadro - takze bud vykon, alebo caka na zlacnenie dvojjadra

Kazdopadne ako pise Ghost - nema zmysel cakat, ceny su strasne volatilne a nepredpovedatelne. Niekedy pride silny pokles, inokedy postupny narast... Najlepsie je sa tym netrapit, urcit si nejaku cenu ako hranicu a zobrat to co je skladom/ma ohlasenu dobu dodania <2 tyzdne.
C
No za mesiac ti to nezostarne, ale s nadsadzkou sa to da povedat
Ked si kupis notas tak neubehne ani pol roka a budes vidiet kopec noviniek, ceny dole ale tak to bude vzdy. Takze bud kupis alebo nekupis nikdy.
Ale ja osobne by som pockal do konca januara - zaciatku februara. Meciac pred vianocami sa mi nezda optimalny cas na nakup notebooku, ak to teda nema lezat pod stromcekom

Ale ja osobne by som pockal do konca januara - zaciatku februara. Meciac pred vianocami sa mi nezda optimalny cas na nakup notebooku, ak to teda nema lezat pod stromcekom

Dell Latitude D531
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
zas na druhou stranu, ted v predvanocnim obdobi je to vzdycky horsi investice, nez dejme tomu v unoru nebo breznu, kdy uz predvanocni ceny spadnou. Letos se vyrobci budou snazit zbavit starsich suntu, u lepsich kousku se nasadi vyssi cena 

Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“