Jakou myš k ntb?
maxxz píše:jen tak úplně mimo moje A4tech X750-F má tak uzoučkej a lehoučkej kablík, že ho ani necejtim když jezdim. Nedávno jsem hrál na nějakým logitechu a přišlo mě to jak kdybych tahal nějakej silnoproudej kabel
Hah, jak casto pouzivas ten notebook a v jakych polohach?
Ja jsem naprosty antizastance jakychkoliv kabelu. Moje myska dojela na kabel, moje sluchatka dojizdeji na kabely, muj kabel na pripojeni externiho disku je uz treti v poradi, kabel k adapteru je uz muj druhy (z toho prvniho zacaly litat jiskry).
Ono to je urcite i tim, ze mi to proste nikdy nelezi jenom na stole v jedne poloze/bez pohybu a ty kabely se holt hejbou/ohybaji (byt jen mirne), prekazi a pomalu se opotrebovavaji. Pak nasledne se ti uvnitr kabelu prerusi nejaky spoj a je to v haji.
Proto mam uz take velke zkusenosti s kvalitou a zpracovanim ruznych kabelu. A prave ty tenke jsou nejvetsi sra**y. Je to lehke, necitis to, skripne se ti pod notebookem, pri rychlejsim pohybu mysi ho napnes a do tydne jdes reklamovat (nezalezi, jaka to je znacka nebo jak "kvalitni" by myska za ty penize mela byt)... Musis si na to proste davat bacha, prekazi to a omezuje. Bezdratova mys me otravuje mnohem mene casto nez mys dratem.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
vito45 píše:nieje lepšie skôr nejaka menšia myš s kratšim kablikom?
ako komu. ked robim dlhsie s tymi krpatymi notebookovymi mysami tak ma z nich zacne boliet ruka. a samozrejme musi byt wireless. s drotom len ak niekto potrebuje na hry mys s rychlou odozvou.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- guru
Ghost píše:vito45 píše:nieje lepšie skôr nejaka menšia myš s kratšim kablikom?
ako komu. ked robim dlhsie s tymi krpatymi notebookovymi mysami tak ma z nich zacne boliet ruka. a samozrejme musi byt wireless. s drotom len ak niekto potrebuje na hry mys s rychlou odozvou.
To som skôr myslel vo všeobecnosti ale koľko ľudi toľko chuti napr. mne robia problem veľké myši, boli ma z nich ruka
Myš som nikdy nevipinal, nemal som potrebu a baterky stale vydržali viac ako mesiac a su nabijateľné takže no problem
Crabik: Já mám notebook převážně na stole a nebo na kolenou v křesle (Jenže tam využívám touchpad). A nevim proč by mě měli kabely vadit. Jestli drátovou nebo bezdrátovou myš tak rozhodně drátovou jinou bych nevolil. sluchátka mám taktéž drátové a nestěžuju si. Nevim jaký polohy myslíš, že si tím kazíš kabely, ale dost slušně si ani neumim představit jak někdo myšuje v křesle
tento účet již není aktivní.
vito45 píše:je to pekne ale mate ten pocit že herna myš + podložka pre ňu je to prave orechove pre mobilny notebook? nieje lepšie skôr nejaka menšia myš s kratšim kablikom?
a kto hovori o hrani? Samozrejme, CSko ci UT2004 hravam a v porovnani s beznou mysou je ta razerka ako nebo a zem Povacsinu casu sa vsak venujem grafike, kde je potrebna minimalne taka presnost ako pri hrach, a nehovoriac o pohodlnosti, ktoru mas ako pri NB, tak pri desktope...
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
maxxz píše:A nevim proč by mě měli kabely vadit. Jestli drátovou nebo bezdrátovou myš tak rozhodně drátovou jinou bych nevolil. sluchátka mám taktéž drátové a nestěžuju si.
Tak nevím jak ty, ale ja s hlavou moc nehýbám když mám sluchátka na uších, drátové myši pro normální práci nikdy, drát ti zapadne za stůl a musíš ho furt tahat. Mám Logitech V450 a nemůžu si stěžovat, je pravda že na hraní není, ale na přednášce když vytáhnu noťas a kdesi zapojovat kabel a hlídat aby neobtežoval ostatní tak na to bych se mohl vysr***. Zapnu noťas kliknu na tlačítko myši a jedu.
a od čeho je na notebooku touchpad ? Když budu na přednášce zřídka budu potřebovat myš, prakticky vůbec. Drátové myši na práci nikdy ? Já teda nevim ale pochybuju, že každá firma vlastní bezdráty a přesto firma funguje. Nevim jak by mi zapadl kabel za stůl nechápu já mám teda kabel kolem notebooku a zapojenej je na levé straně notebooku, ale myš je na pravé takže jako nechápu tvé poznatky jsou naprosto zcestné. Se sluchátkama drátovejma hejbám hlavou normálně tak to nevim co řešíte maximálně, že si nezajdu do kuchyně s nima. Jinak mám Teac HP-6D. Jak jsem již řekl, tvé poznatky jsou mimo.
Rozumím někomu prostě bezdrát vyhovuje proč ne ? Ale říkat dráty jsou k prdu a bla bla bla je dost mimo. Navíc třeba můj A4-Tech má suprově uzoučkej kabel, kterej ani necejtíte, nevadí mu kroucení nic.
Rozumím někomu prostě bezdrát vyhovuje proč ne ? Ale říkat dráty jsou k prdu a bla bla bla je dost mimo. Navíc třeba můj A4-Tech má suprově uzoučkej kabel, kterej ani necejtíte, nevadí mu kroucení nic.
No dobře nechám te u tech svých drátových, jako na přednášce když kreslím tak určitě to budu delat na usmolenem touchpadu. Samozrejme ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Je pravda že bezdraty jsou drazsi, ale komfort je zkratka komfort. No jak sem čuchnul k bezdratum tak nechci nic jineho. Zajdi si nekdy do firmy ktera se zabyva strojařinou a denně kreslí na počáku a sem zvědavý kolik jich najdeš na drátech. No nic necháme to tak. Jasne BFU stačí dělat s obyč. myší....a nebude nadávat.
-
- občas něco napíše
já vám to neberu pro někoho to má přínos pro mě nulovej. A stěma polohama to nechápu do teď v posteli nebo v křesle si s myší stejně neprdneš tak co. Jinak jsem byl v Seco Group v jičíně a rozhodně tam žádnej 3D modelář neměl bezdrát. U nás ve škole dole u CNC u kompu na kterejch je solid edge taky máme dráty laserový.