Brašna (na) Sony

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
Speedow
občas něco napíše

Brašna (na) Sony

Příspěvekod Speedow » 02 pro 2007 18:38

Prosím potřeboval bych poradit,
mám objednaný sony vaio sz6 (13,3") a potřeboval bych na něj co nejlepší ochranu. Asi by to chtělo nějakou brašnu, protože si myslím, že v batohu to bude moc plandat.
Tady tu mám vyhlídnutou, snad v ní nebude moc volnej
http://www.sonystore.cz/default.aspx?se ... pitem=2111
Chtěl bych vědět vaše názory nebo lepší řešení Děkuji.

Studne
občas něco napíše

Příspěvekod Studne » 02 pro 2007 19:04

Ja bych si spis vybral batoh. Ntb mi v nem prijde daleko na bezpecnejsim miste. To, ze by v nem plandal neni pravda :) Jsou batohy ktere maji kapsu, ktera se uzpusobi velikosti ntb a ten v ni drzi jak prisitej.

Speedow
občas něco napíše

Příspěvekod Speedow » 02 pro 2007 19:24

No já se těch batohů bojím hned z několika důvodů.
V batohu nosím hodně učebnic, sešitů a nejrůznější věci a obávám se tlaku na notebook. A další je třeba např. teď v zimě to hodně klouže a spadnout přímo na notebook když je v batohu asi taky není nejlepší (jenom příklad :) ) a jak se znám :lol: tak mít ho v batohu tak zapomenu že tam je a šup trochu s nim hodím a něco se pak stane, proto asi bych radši do nějaký brašny.

gdak
píše často

Příspěvekod gdak » 02 pro 2007 20:26

Tak ta 13-ka neni tak těžká tak brašna bude v pohodě. Ochrání to stejně jak batoh, samozřejmě podle toho co kupuješ. Každopádně vyhodit tolik penež do vzduchu jen kuli tomu že je na brašně napsaný Vaio, tak to si šílenec. Stačí bohatě klasická brašna od Dicoty.
Sony Vaio FE49vn, T5500, 1GB RAM, 120GB HDD, nVidia Go 7400

Zpět na „Příslušenství“