Acer Ferrari
Acer Ferrari
Pište sem všechny Vaše postřehy, zkušenosti a dotazy ohledně stroje Ferrari.
Já mám 4006 a zatim maximální spokojenost. Perfektní zpracování, líbivej design, příjemná klávesnice, velmi slušnej výkon, minimální zahřívání a dobrej displej. Jediná věc, která mi trochu vadí je pořád běžící ventilátorek.
Já mám 4006 a zatim maximální spokojenost. Perfektní zpracování, líbivej design, příjemná klávesnice, velmi slušnej výkon, minimální zahřívání a dobrej displej. Jediná věc, která mi trochu vadí je pořád běžící ventilátorek.
Bios už jsem několikrát prolezl a nic a větráku tam není. Ten bios zrovna nepatří k těm vybavenějším, toho nastavení je tam opravdu poskrovnu.leon píše:a běží i při práci na baterii? ... není třeba nastaveno, že má větráček stále běžet při napájení z adaptéru? ... to je poměrně běžná volitelná funkce
Anonymous píše:Bios už jsem několikrát prolezl a nic a větráku tam není. Ten bios zrovna nepatří k těm vybavenějším, toho nastavení je tam opravdu poskrovnu.leon píše:a běží i při práci na baterii? ... není třeba nastaveno, že má větráček stále běžet při napájení z adaptéru? ... to je poměrně běžná volitelná funkce
Acer na to ma i nejakou utilitu fungujici ve Windows XP ... tam to neni? ... a bezi tedy stale i pri napajeni z baterie?