no prenaset to budu sem tam, rozhodne ne denne, ale zase nechci aby mi to lezelo na stole jenom
ze je dell o neco levnejsi, jestli vydrzi promo akce (budu to kupovat nekdy v lednu snad) je fajn, co si budem nalhavat 4 tisice jen tak nenajdu..
hpcko jsem videl a osahal si na vlastni oci (cekal jsem teda pevnejsi a povedenejsi sasi, trochu krabice), Dell bych taky rad videl, ale nez budu tesne pred nakupem, tak tam nechci chodit jen na cumendu ..
tzn ze sasi je pro me taky dulezity, proto vybiram z tehle 2 znacek .. zkusenosti vlastni nemam, jen zprostredkovany ..
(jeste by me zajimala jedna vec, nekde jsem tady cetl, ze 4GB ram plne vyuzije jen 64b system a treba u Dellu mi napsali, ze k tomu maj pouze 32b, zatim budu kupovat jen 2GB ram, ale casem .. no a prislo mi divny, ze nenabizej 64b verzi .. nevim jestli neni skoda dat na 64b procesor 32b visty .. nebo jsem uplne vedle? )
pak jsem taky koukal po asusech, ale na ty jsem slysel spis skepticky ohlasy, ikdyz mi na vlastni oci prisly zpracovanim z tech lepsich .. ale grafiky do nich taky nedavaj zadny lepsi : / umax me taky zaujal, ale ta cena ne
pak jsem jeste koukal na fujitsu, to se mi provedenim vubec nelibilo a msi, na ktery asi taky jsou spis rozporuplny nazory ..