Aspire 1360 problem wifi :-(
Aspire 1360 problem wifi :-(
Zdravim, pred tydnem jsem koupil repas tento ntb. (aspire 1360) a mam s nim problem. Mam win XP prof. ovladace mam vsechny a zdaji se byt funkcni. Ovsem ve slozce mista v siti se mi hlasi jen sitovka (funguje normalne) a jedno jakesi pripojeni ''1394 pripojeni 2'' (net adapter) a toto pripojeni ukazuje ze je pripojene. Avsak nejde prez nej nic. Bylo pripojene samo hned po nainstalovani win.. Ten bezim prez USB klienta ASUS, ale ten mi bezi dost nestabilne, tak bych rad vyresil toto.. Mate prosim nekdo nejakou radu co s tim ?? Dekuji mockrat (ICQ 348-007-737)
No je to dost chaoticky prispevok, ale ak som spravne pochopil, tak si myslis, ze si pripojeny cez IEEE 1394
Mozem ti s kludnym svedomim oznamit ze cez toto pripojenie sa na net a ani na siet pravdepodobne nedostanes (aspon neviem o takom kabliku, ktory by to riesil). Toto pripojenie (IEEE 1394) sa nazyva inym menom aj FireWire a sluzi iba na pripojenie kamier, fotakov, pripadne externych diskov. Je to nieco ako USB, ibaze o nejaku tu trosku rychlejsie a menej rozsirene (aspon v mojom okoli). Mam tiez taky pocit, ze je to vynalez Apple. Najdes na kompe ako maly obdlznikovy otvor...
To ze ti to vypisuje, ze si pripojeny, znamena pravdepodobne ze to zariadenie je povolene a je aj napajane. Ak ho nepouzivas mozes ho kludne zakazat a v spravcovi napajania aj odpojit napajanie - usetris aspon trochu energie.

Mozem ti s kludnym svedomim oznamit ze cez toto pripojenie sa na net a ani na siet pravdepodobne nedostanes (aspon neviem o takom kabliku, ktory by to riesil). Toto pripojenie (IEEE 1394) sa nazyva inym menom aj FireWire a sluzi iba na pripojenie kamier, fotakov, pripadne externych diskov. Je to nieco ako USB, ibaze o nejaku tu trosku rychlejsie a menej rozsirene (aspon v mojom okoli). Mam tiez taky pocit, ze je to vynalez Apple. Najdes na kompe ako maly obdlznikovy otvor...

To ze ti to vypisuje, ze si pripojeny, znamena pravdepodobne ze to zariadenie je povolene a je aj napajane. Ak ho nepouzivas mozes ho kludne zakazat a v spravcovi napajania aj odpojit napajanie - usetris aspon trochu energie.

bud na acer.ct nebo přímo ze stránek výrobce té wifi karty..ikdyž acer má svoje upravené ovldace a měl by je mít vychytané
http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html
jinak nikde už nevidím modelovou řadu 1360 ??
no kontaktuj acer na technickou podporu s prosbou ať ti ovldače na wifi kartu pošlou do mailu 

http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html
jinak nikde už nevidím modelovou řadu 1360 ??