chapu to teda dobre ze bud jede zvuk a sekaji se hry a nebo nejede zvuk a hry se nesekaji?
nebo ma to tady zvas nekdo opravdu v poradku? ja uz ho malem objednal ale takhle jsem zase na vazkach
EDIT:
a poprosim bych o nejake ty foky jak vubec vypada., vsude jsou fotky jen toho esprima bez kamery
to Metan: sak sem ti je posilal na mail. a chapes to spravne, ale nevim o nikom jinym, komu by to takhle blbo. vsichni jen pisou, ze maji problemy nainstalovat zvuk a pak to vyresi. jenze ja to taky vyresil, nez mi potom doslo, jak se to pri hrani seka. takze by to chtelo sehnat nekoho, komu jede zvuk a hraje bez problemu.
tak ted mi to fakt nedava smysl. instalace toho hotfixu probehne v poradku, ale nemuzu ho pak najit nainstalovanej. ani v "přidat/odebrat programy" ani přes Tune Up, kterej vypisuje každou blbost. zkusil sem tři různý zdroje pro ten hotfix KB888111 a nic. takze to bude asi nejaka moje osobni nocni mura, vsadil bych se, ze ostatni s tim problem nemaji.
spatna zprava
preinstaloval sem win, nainstaloval hotfix KB888111 a pri hrani se seka uplne stejne. nevideli ste nekde nejakou recenzi? proste nekoho, komu nejenom jde zvuk, ale jde mu hrani bez potizi? jestli sem blazen nebo jo
K tomu zvuku si myslim, ze to musi fungokvat, protoze se ten notebook da downgovat z visty na XP. Takze square, podle me si tam instalujes vindows XP 64bit, a ty to nepodporuje!!