Zdravim, na toto forum pisi poprve, omlouvam se jestli tento dotaz uz byl ale nemohu najit. Je to asi 2 tydny co se zaclo stavat ze se notebook(dale NB) prehriva zacne se vse sekat musim ho nechat zchladit pak je to ok. Neslo by nejak zvysit otacky ventilatoru nebo snizit teplotu kdy ma zapinat hluk mi navid jsem radis kdyz chaldi nez kdyz nedal nic.
A druhy problem ktery me opravdu vyvadi z miry je ze kdyz NB necham dele zaply coz je u me normalni sthovani atd. stane se ze se mi rozlije dysplay udelaji se pres obrazovku cary displej je necitelny musim ho restartovat chvili nechat vyply a zapnout pak je to ok. Nevite cim to muze byt? Fakt mi to vadi. Mohlo by to byt tim ze jsem zapinal v Ati tray tool over clocking? Zkousel jsem zvisit takt grafiky. Jestli ano co na to zaruka?
3-ti vec je ta ze nevim jestli muzu sundat spodni kryt kvuli zaruky abych vycistil NB od prachu?!
Dekuji za odpovedi
ACER ASPIRE 5101AWLMi
ACER ASPIRE 5101AWLMi
Naposledy upravil(a) Pajoš.NSR dne 04 pro 2007 21:23, celkem upraveno 1 x.
kryt můžes sundat nebot tam se dostaneš i pamětem (RAM) a výměna pamětí na záruku nemá vliv...
no s tim taktovani grafiky pozor !!!!! jakmile ji odvaříš tak jsi v dupě a mas i po záruce !!!
tak na to pozor....ja bych osobne odinstaloval ati tray tool a pak by to nemělo sekat a házet pruhy......jelikož ten model jsem vlastnil a taky jsem ho taktovat tak mi to dělalo to samé..........stačilo odinstalovat program ATi a bylo po problémech....do te grafiky a celkove taktovani bych radši neriskoval..........booky na taktovani nejsou stavěné