V nejbližší době objednávám... už se těšim:-)
Co sem to nějak procházel, tak jdu na to asi z //kasa.cz// řek bych že to je dobrej e-shop a maj skvělý ceny:-)
Doufám že bude v lepším stavu než v tom Sony Centru
SONY VAIO FE 39 VP
-
- občas něco napíše
mne vydrzi pri zapnutym internetu, hudbe cca 2 az 2 a pul hodiny...no vydrz nic moc
a mam dotaz - mam tenhle typ priblizne trictvrte roku a uplne neuveritelne se mi kyvaji "panty". Kdyz mam pocitac otevreny, tak s displejem muzu jeste tak o centimetr hybat dopredu dozadu. Ma nebo mel nekdo ten samy problem?
a mam dotaz - mam tenhle typ priblizne trictvrte roku a uplne neuveritelne se mi kyvaji "panty". Kdyz mam pocitac otevreny, tak s displejem muzu jeste tak o centimetr hybat dopredu dozadu. Ma nebo mel nekdo ten samy problem?
Když se snažíš, ta na kancelářskou práci by si mohl dát tak 3,5-4hodiny. Ale se staženym displejem, vypnutou wifi a jen s wordem/excelem. Jinak na film(divx) dvě hodiny jen tak tak. Při klasickým používání 2,5 hodiny. Dá se s tim vyžít... Ohledně pantů, kejvaj se mi taky, ale dorží zase v každé poloze a to je důležitý. Je to stejné po roce a půl jako po měsíci.
Zdravím lidičky. Tak VAIO VGN FE39VP mám téměř jeden rok a jsem naprosto spokojený. Je to můj první notebook, ovšem v práci jsem se neustále setkával s jedním HPéčkem a druhým ACERem. S ACERama jsme všichni měli velké problémy hlavně s displeji, neustále odcházeli. HP na tom byl o něco lépe, ale se svým strojem to nemohu vůbec srovnávat. Jak jsem psal, jsem velmi spokojený jak se strojem, tak s vybavením a softwarem. Nikde nic neskřípe, vše funguje jak má, včetně systému (mám XP prof. a s vistou v nejbližší době nepočítám), zpracovávám video a nic se neseká atd. atd… Udělal jsem dobře, že jsem si ho vybral. Držím vám palce, abyste také dobře vybrali . S přáním krásného dne Kouky79
4GB RAM
Ahoj, mam notebook přes rok a je pořád OK, klávesnice v pohodě, nemam na display žádný vadný bod, nic nevrže a nekejve se.
Zkoušel někdo z Vás do tohoto stroje nacpat 4GB RAM (2x2GB)? Nevím čím je dáno omezení na 2GB.
Dik.
Surgo
Zkoušel někdo z Vás do tohoto stroje nacpat 4GB RAM (2x2GB)? Nevím čím je dáno omezení na 2GB.
Dik.
Surgo