Který notebook
Který notebook
Dobrý den, jsem studentka a potřebovala bch moct s výběrem notebooku. Nalezla jsem některé a tak bch ráda slyšela vaše zhodnocení a který preferujete.Děkuji moc
http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... efId=24267
http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... g08mi.html
http://ab-com.cz/default.asp?stiplname= ... tiid=20495
Děkuji mockráz
http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... efId=24267
http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... g08mi.html
http://ab-com.cz/default.asp?stiplname= ... tiid=20495
Děkuji mockráz
Bral bych ten prvni odkaz.. uz jenom proto ze ma z nich nejlepsi grafiku.. ale taky zalezi na co ten notebook budes vyuzivat.. PS: a nevadi ti bíla klavesnice? Jo a nevim jak je to s kvalitou od znamych jsem slysel ze za 2 mesice odesli panty atd.. a davat ho kazdej pul rok na reklamacku myslim docela obtezuje... ALE nevim jak je to ted treba se uz zlepsili..
vobec sa netreba bat Aceru,kto nema peniaze a hlada rozumne riesenie,tak pre toho je Acer No.1 hlavne pre studentov,vy pani manageri a tatinkovy milacikovia si kludne kupujte HP,IBM,Dell a pod drahe znacky!!! ale studentom mozem odporucit Acer. to je asi tak,ked nemate peniaze nebudete kupovat jeansi Mustang,ale kupite si lacnejsi za 1200Sk...
Za ty prachy nic moc nez acer nesezene, mozna nejakej vyprodejovej pavillion by byl lepsi ... http://www.notebook-servis.cz/detail.as ... 2F1GB%2F15 ...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
rasto-sk: vidim,ze mas peknu zostavu,ak je vlastne tvoja a urcite nestala 11 000Kc takze asi tak.Ak student nema bohatych rodicov a potrebuje notebook k svojmu studiu ,tak vidim jednoznacnu volbu Acer,nie je to az taka zla znacka,ako tu onej pisu jednotlivci.Jasne ze aj ja by som bral HP,ale za 11000-13000Kc HP jednoducho nedostanes,myslim s takym vykonom ako Acer.Takze ja som reagoval na extra lacne notebooky a nie na notebooky za 25 000Kc. Takze radsej zobrat novy Acer ProFile alebo Gemstone,ako neaky stary z bazaru,to je moj nazor
ked aj citam,tieto fora,tak pri vasich menach su znacky,ktorych cena sa pohybuje 25-40 000Kc, Lenovo 3000 N100 - T2450 , HP 6715s GR656EA - AMD Turion 64 X2 (2.0GHz , Sony Vaio FZ21Z : takze tieto prispevky neberiem ako smerodatne. Jednoducho,kebyze aj ja mam doma napr. Mercedes,tak budem pisat na forum,napr nekupujte si Fabiu,moc sa kazi,a podobne
//Krevety: na svuj nazor mas pravo, ale precti si pravidla prispivani na foru
ked aj citam,tieto fora,tak pri vasich menach su znacky,ktorych cena sa pohybuje 25-40 000Kc, Lenovo 3000 N100 - T2450 , HP 6715s GR656EA - AMD Turion 64 X2 (2.0GHz , Sony Vaio FZ21Z : takze tieto prispevky neberiem ako smerodatne. Jednoducho,kebyze aj ja mam doma napr. Mercedes,tak budem pisat na forum,napr nekupujte si Fabiu,moc sa kazi,a podobne
//Krevety: na svuj nazor mas pravo, ale precti si pravidla prispivani na foru
"Velka hneda smradlava vec" se posere... Pokud chcete herni vykon za nizkou cenu, tak je Acer tim akorat, mozna pak VBI konfigurator tez nevychazi nejhur nebo MSI X600X... Mam doma 3 Acery ( pres 3 roky, rok a 1,5 mesice ) a na servise byl jen jednou ten prvni, protoze je to stary 3110( nebo nejak tak ) se starym designem a tam se jeste lamaly ty panty... Bud musis mit proste smulu na spatny kus anebo s tim musis hold zachazet... To je hruza s tim pomlouvanim tady, jak to tu ctu, tak to je jak, kdyby to byl notebook jen na to, abych s tim nekoho vzal po hlave nebo aby mi po ceste zacaly vypadavat soucastky a uplne se rozsypal...
Jasne, ze se s lepsima znackama nemuze rovnat, to urcite netvrdim, co se tyce kvality, ale opravdu se mi nelibi priplacet jen za znacku nebo kvalitnejsi Šasi 20k, kdyz to nebudu nejak extremne zatezovat ( zatloukat s nim hrebiky nebo po nem jezdit autem... ) :/
Jasne, ze se s lepsima znackama nemuze rovnat, to urcite netvrdim, co se tyce kvality, ale opravdu se mi nelibi priplacet jen za znacku nebo kvalitnejsi Šasi 20k, kdyz to nebudu nejak extremne zatezovat ( zatloukat s nim hrebiky nebo po nem jezdit autem... ) :/
Acer Aspire 5920g LX.AKR0X.004 => Win XP => 3DMark06: 4.782
NVidia 8600m GT 512 169.61 ( 575/1500/425 MHz @ Idle 56°C - Max 95°C ) + Zalman NC-1000
C2D 7300 2.0 GHz
DDR2 2 GB, 667 MHz, CL5
HDD SATA 250 + Ext. WD 160 GB USB 2.5" 5400 rpm
NVidia 8600m GT 512 169.61 ( 575/1500/425 MHz @ Idle 56°C - Max 95°C ) + Zalman NC-1000
C2D 7300 2.0 GHz
DDR2 2 GB, 667 MHz, CL5
HDD SATA 250 + Ext. WD 160 GB USB 2.5" 5400 rpm
Jde hlavně o to, jak dlouho člověk noťas chce mít. Gemstone se opravdu polepšil oproti starším kusům od Aceru, ale já měl problém s empoweringem, skákaly tam různá nastavení, aniž bych to nastavoval. Asi vadný kus...Od Aceru mám už akorát LCD a to mi museli vyměňovat, na opravě v Aceru bylo víc jak měsíc. Ten druhý kus LCD už ale šlape skvěle a bez problému. V tomhle případě do 16000,- opravdu moc možností není. Ovšem HP 530, 6720s a 6715s v základnější knfiguraci sehnat lze...
Apple MacBook white 2GHz Core2Duo, 1GB RAM, 80GB HDD, combo drive, OS X Leopard 10.5.3, (iLife 08')
falcon9: Nevim kde si sebral ze N100 s T2450 je od 25 do 40... nebo nechapu proc hazes ten notebook do toho pytle. Notes sem kupoval za 18k... akorat sem si prikupoval ramku, takze to co vidis v podpise (i s 2GB ram) me stalo presne 20k (mozna o nejakou tu stovku min)
mluvis o vykonu v tehle cenove relaci? Tam budou mit vsechny notesy Celeron popr. Sempron a 512MB RAM a integrovanou grafiku... a vubec, kdo honi vykon v tehle kategoriich? Kdyz setrim, tak setrim, ale s rozumem... ne ze koupim ten a ten notebook, protoze to ma o 200mhz silnejsiho Celerona...a pritom je to dokonce o 500kc levnejsi nez ten druhej.
Jasne ze aj ja by som bral HP,ale za 11000-13000Kc HP jednoducho nedostanes,myslim s takym vykonom ako Acer
mluvis o vykonu v tehle cenove relaci? Tam budou mit vsechny notesy Celeron popr. Sempron a 512MB RAM a integrovanou grafiku... a vubec, kdo honi vykon v tehle kategoriich? Kdyz setrim, tak setrim, ale s rozumem... ne ze koupim ten a ten notebook, protoze to ma o 200mhz silnejsiho Celerona...a pritom je to dokonce o 500kc levnejsi nez ten druhej.
-
- občas něco napíše
Ahojky, nedá mi to, abych také něco nepřidala. Mám Acer (Turion 64x2, 1GB RAM), rok starý (ne tedy nový G), a zatím s ním nebylo nic (hlavně doufám, že to nezakřiknu ). Můj švagr má IBM-Lenovo vyšší řady T za 60.000 Kč, a už mu měnili display (zničehonic zhasl) a slavný odolný plast, vyztužený hořčíkem, má "parádně" prasklý, tak si říkám, kde že je ta zaručená kvalita za velký prachy??? Mám dva známý, co prodávaj (každý jinde) elektro včetně NB, na dotaz co se jim vrací na reklamace za značky (zda třeba víc Acer) mi oba řekli, že to vychází, vzhledem k prodaným kusům, zhruba nastejno, že je to prostě kus od kusu u každé značky, že se to pose.., a ne o značce. Hledám teď taky nový noťas pro syna, a stále jsem se nerozhodla, je to fakt těžká volba, když člověk pracně našetří money... , falcon9 má pravdu - když nebubu muset koukat na prachy, nebudu to vůbec řešit a prosit tady někoho o radu a zkušenosti...
To Lada: brala bych z těch tří taky ten první
To Lada: brala bych z těch tří taky ten první
musketyrka: Ano, to je zname ze znacky notebooku se reklamujou vsechny ve stejnem meritku, ale problem je pak ze jine znacky se z toho servisu vrati vetsinou rychleji. Kde oprava trva par dni muze u Aceru trvat klidne 2tydny i vic (sice klidne min, ale to nikdy nevis) o tu rychlost jde predevsim. To, ze svagrovo Tcko prasklo je sice nemile, ale predstav si co by se pri takove zatezi, ze mu Tcko prasklo, stalo s tvym Acerem. Kdyz ti na zem upadne tahle "zaručená kvalita za velký prachy" tak se stane ze ti treba sice neco praskne nebo tak, ale notes pobezi dal a muze byt i porad v pohode pouzitelny... kdyz ti upadne takovy Acer tak se s nim rozluc, v nejlepsim pripade ti odejde jen disk.
Solitary má recht. Co se týče té doby opravy, tak je tomu bohužel tak. Acer má nehoráznou čekací dobu, stejně tak i FSC. U Applu mi měnili panty (vrzání): přišel jsem do servisu, podíval se mi na to přímo opravující technik, objednal náhradní díly a ntb. jsem si odnesl domů. Dali mi vědět , že jsou pak v servisu, tak jsem tam maca hodil a druhý den byl hotov...
Apple MacBook white 2GHz Core2Duo, 1GB RAM, 80GB HDD, combo drive, OS X Leopard 10.5.3, (iLife 08')
Zpět na „Jaký vybrat notebook“