Sony FZ21M, FZ21Z - zkušenosti
Já mám Mko a že by byl display nějak moc slepý - to teda ani náhodou! Září pomalu víc, než moje lampička u stolu Mechanika jede naprosto squelle, rychlost mi taky vyhovuje. Až na tu baterku. To jsem si už ale stěžoval jinde. http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... c&start=15
-
- občas něco napíše
Do boha, tohle tema se tyka zkusenosti, ne problemu, ale jak je libo. Jen by me zajimalo, kdo tady asi tak odpovi.
________
Z jineho, asi omylem zamknuteho, topicu:
Nemam sice Vaio na hry, ale asi by to samo jen tak delat nemelo.
Kdyz pustim hru, jmenovite treba Zaklinace (datum vydani nekdy ted nedavno tusim) nebo Warhammer: Mark of Chaos (listopad 2006), po nejakem case mi Visty ohlasi, ze program prestal pracovat a zadaji jeho ukonceni.
Mate nekdo stejny problem?
Taky se mi moc nelibi to zahnivani, ale se silnejsim procesorem a grafikou to asi jinak nejde.
________
Z jineho, asi omylem zamknuteho, topicu:
Nemam sice Vaio na hry, ale asi by to samo jen tak delat nemelo.
Kdyz pustim hru, jmenovite treba Zaklinace (datum vydani nekdy ted nedavno tusim) nebo Warhammer: Mark of Chaos (listopad 2006), po nejakem case mi Visty ohlasi, ze program prestal pracovat a zadaji jeho ukonceni.
Mate nekdo stejny problem?
Taky se mi moc nelibi to zahnivani, ale se silnejsim procesorem a grafikou to asi jinak nejde.
Mam u sveho FZ21M taky problem s baterkou. Kdyz ho plne nabity vecer vypnu a vytahnu nabijecku, rano jen co nabehnou Visty ukazatel rika ze baterka ma 84%. Tak sem zkusil vytahnout nabijecku ze zapnuteho notebooku a stav skocil asi za pul minuty ze 100% na 93%, pak 86% a pak uz to ubyvalo tak nejak rovnomerne. Zkousel jsem baterku naformatovat ale nevim. Myslite ze mi tohle nekdo vyreklamuje?