Minimyš a hry
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Minimyš a hry
Nemáte někdo zkušnosti s hraním RTS her na minimyši, které se prodávají k notebookům? Je mi sympatická svými rozměry, ale na hraní možná trošku moc malá ....
zalezi jak pro koho. Ja sice pouzivam stredne velkou notebookovou mys, ale minimysi mi absolutne vubec nevadi, bude to i tim, ze ja nemam na mysich polozenou dlan, ale jenom je drzim prstama. Nepouzivam ji hlavne proto, ze je s dratem.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Solitary píše:Sympaticka rozmery? Minimys je od toho aby se vesla do baglu ci batohu a nedelala sileny boule, pokud s ni nechces cestovat, tak ser na sympatie... neni totiz mala od toho aby se libila anebo proto ze by to bylo pohodlny na ruku.
Tak to samozrejme bylo mysleno. Omlouvam se, jestli sem se vyjadril nepresne. Vylisek z platstu ve tvaru mirne rozsedleho vejce me fakt nijak nerajcuje ...

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Crabik: V pripade ze ale chces neco hrat(nemyslim Solitaire a Heroes
), tak pochybuju ze drzeni prstama je zrovna nejvhodnejsi... ja sam pouzivam docela velkou mys, Logitech MX510 a k notesu sem si koupil malou mysku se stahovacim kabelem od A4tech... a ta je dost mala a ackoliv sem na ni doma na desktopu doparil Crysis, protoze to MXko mam na koleji, tak rozhodne je pohodlne si tu dlan na toho mysaka polozit

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Hm, taky si myslim, ze asi bude lepsi ruku na to polozit. Ja osobne ji sviram behem nekterych hernich pasazi dost krecovite, zejmena, kdyz de tuhyho.
Na druhou stranu sem to prstama nezkousel, treba by to mohlo jit ....

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander 

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip, ta mys vypada fakt pekne, ale skoro dva litry za mys se mi davat fakt nechce. Drat mi zase tolik nevadi, pudu asi do stary doby geniusky za tri stovky. Ted de jenom o to, jestli malou nebo velkou ...

ja mam doma 2 geniusky - jednu Netscroll+ Superior (docela velka) a Mini Navigator P300 (malicka s navijacim kablom)... osobne sa mi lepsie pracuje s tou P300, ale moze to byt tym, ze ta Superiorka je "ergonomicky" tvarovana a to ja moc nemusim... ale ono velmi zalezi aj od toho, aku velku mas dlan - ked mas velku, tak by som malu mys asi neodporucal...
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No moje dlane rozhodne nejsou zadne damske rucky ... ale taky je asi trochu rozdil mezi praci a hranim, preci jen pri ty praci clovek tu mys nepouziva tak intenzivne a nedela tak prudky pohyby, i kdyz dela nejakou praci s mysi (Photoshop, AutoCad) ...

ehm... zle som sa vyjadril... s mysou len nepracujem, hry hravam dost casto, hlavne FPS a aj tam sa mi ta mensia mys zdala lepsia... aj ked taky Razer Diamondback + podlozka eXactMat, co som mal moznost par dni odskusat, tiez mal "nieco" do seba... ale to uz je zrejme trosku ina cenova kategoria, nez aku ty hladas 

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
roman3 píše:ehm... zle som sa vyjadril... s mysou len nepracujem, hry hravam dost casto, hlavne FPS a aj tam sa mi ta mensia mys zdala lepsia... aj ked taky Razer Diamondback + podlozka eXactMat, co som mal moznost par dni odskusat, tiez mal "nieco" do seba... ale to uz je zrejme trosku ina cenova kategoria, nez aku ty hladas
Sem se te chtel zrovna zeptat, jestli hrani povazujes za praci ...

Tak tak, zastavam nazor, ze cena mysi by nemela presahnout 1/20 ceny notebooku .... i kdyz - kdo vi - po nepoznanem (vyjma sexu) clovek netouzi - takze mozna, kdybych si neco nekde taky odzkousel, tak bych zmenil nazor.

No ja po zkusenosti s tou svoji mx510 bych uz nedokazal s horsi mysi pracovat spokojene. Ta minimys je opravdu jen nouzovka... je mala, nema bocni tlacitka na palec pro pohyb vpred a zpet v browseru. A optika? No ackoliv ta A4TECH se umi pohybovat docela dobre po lesklym povrchu,urcite to s presnosti neni tak skvele jako u te MX (a taky diky tomu ze je mala je to s tou presnosti horsi)
roman3: ja pouzivam pod MXko textilku od Steelpadu QCK+ a uz bych nemenil za horsi nez je tahle kombinace... nejake ty levne textilky se zprohybanou penou vespod, co maj rozmery akorat tak dobry pro podlozeni kafe... ne diky
muj nazor je takovy ze pokud se s pocitacem hodne pracuje(ci hraje) a pouziva se pri tom casto mys, vyplati se trosku investovat... to ze se da sehnat mys od genius za 300 co ma taky "enorgomickej" tvar a je laserova je sice pekny, ale to ze bude uskakovat a tlacitka se po 2mesicich vyklikaj urcite neni dobry a kazdej pulrok kupovat mys za 300 se casem prodrazi, nehlede na tu ztratu casu a rozcilovani vzdy kdyz si ta mys usmysli ze vam prave ucukne nebo se zasekne tlacitko.. to MXko mam uz pres 3roky a zatim zadne problemy... dal sem za ni tenkrat asi 1200. Za tu dobu bych urcite odflakal 2 geniusky tak za 300 kazdou minimalne... porad je tam sice rozdil 600, a to je prave cena za to pohodly pro ruku kterou clovek z enorgomicky genius nedostane a za tu presnost optiky. Hlavne nekupovat MX1000
bezdratovej brouk... ktere mu enorgomie je naprosto cizi (bratr ji ma a...no skoda te icematky pod tim hnusnym broukem) ja bych mozna to VX NANO zkusil... ikdyz je tak drahe
akorat nevim jestli to je pravda... myslim ze sem to cetl v recenzi tady na notebook.cz ze prostredni tlacitko (kolecko) uz neni tlacitko ale prepinani na hladke a krokove otaceni koleckem... to jestli je pravda tak je to uplnej zabijak jinak dobre mysi
roman3: ja pouzivam pod MXko textilku od Steelpadu QCK+ a uz bych nemenil za horsi nez je tahle kombinace... nejake ty levne textilky se zprohybanou penou vespod, co maj rozmery akorat tak dobry pro podlozeni kafe... ne diky

muj nazor je takovy ze pokud se s pocitacem hodne pracuje(ci hraje) a pouziva se pri tom casto mys, vyplati se trosku investovat... to ze se da sehnat mys od genius za 300 co ma taky "enorgomickej" tvar a je laserova je sice pekny, ale to ze bude uskakovat a tlacitka se po 2mesicich vyklikaj urcite neni dobry a kazdej pulrok kupovat mys za 300 se casem prodrazi, nehlede na tu ztratu casu a rozcilovani vzdy kdyz si ta mys usmysli ze vam prave ucukne nebo se zasekne tlacitko.. to MXko mam uz pres 3roky a zatim zadne problemy... dal sem za ni tenkrat asi 1200. Za tu dobu bych urcite odflakal 2 geniusky tak za 300 kazdou minimalne... porad je tam sice rozdil 600, a to je prave cena za to pohodly pro ruku kterou clovek z enorgomicky genius nedostane a za tu presnost optiky. Hlavne nekupovat MX1000

akorat nevim jestli to je pravda... myslim ze sem to cetl v recenzi tady na notebook.cz ze prostredni tlacitko (kolecko) uz neni tlacitko ale prepinani na hladke a krokove otaceni koleckem... to jestli je pravda tak je to uplnej zabijak jinak dobre mysi
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Solitary: Ja mam tu geniusku za 3 kila uz pres 2 roky na desktopu a neuskakuje mi ani se nevyklikala. A to sem na ni odehral svoje .... Fakt je, ze z ni po delsi dobe boli ruka. Ale nevim, jestli by tohle draha mys vyresila. Rozliseni bude asi horsi, ale nijak katastrofalni mi to neprijde ....