MSI GX610
-
- píše často
tha akoze ked ti nebude vadit ze to je na svk tak viem o jednom obchode...dalo by sa to teoreticky aj z bratislavy....myslim a keby si sa s nimi dohodol tak aj ti to snad poslu.... www.barnet.sk
I have to buy it and I don't understand what are you talking on CZ language because I am from Serbia/Belgrade...I am planing to buy MSI GX610 and in Store they thell me that Windosw Xp isn't working whati operating sisetem are you using and are there all drivers for Windows XP and can you send me links...PLZ TNX and regards from Serbia I found this topic on google...
-
- píše často
Tak po dlouhém vybiraní notebooků do 25 000,- u mě zvytězil tento,už sem si ho objednal,bude to peknej darek pod stromeček a sem na nej fakt zvědavej.Myslim že pro takovej pubertalni dorost jako sem já je to ideálni volba.
Několik poznatku co sem o tomto ntb a hrach zjistil:
Podle mě na tom Crisis poběži jakž takž,na 1280x960 tak na středni detaly se nejspiš zapoti - tak nejlip 25 fps,pak při nižšich detailech už by to mohlo být tak 35fps-40fps což je už hratelné,ale bude to prostě chtet dat bud nižnší rozlišení nebo nastavit stiny a textury na minimum a zkusit to v XP.Pokud si nekdo lamete hlavu jestli neni lepši koupit notebook co má u ati hd 2600 vlastni pamět 512mb tak je to podle mě jedno,karta to využije minimalně.Myslim že je to tak 2.há nejlepši karta jaká u nás muže v notebooku do 30 000 bejt,1. je proste gf 8600.Jinak teoreticky by ta 2600 mohla byt vykonejši ale chlazeni je problem,v tomto ntb se teplota karty prý pohybuje kolem 80C,kdo má detskopovou ati a taktuje tak ví jake tam sou rezervy.
Několik poznatku co sem o tomto ntb a hrach zjistil:
Podle mě na tom Crisis poběži jakž takž,na 1280x960 tak na středni detaly se nejspiš zapoti - tak nejlip 25 fps,pak při nižšich detailech už by to mohlo být tak 35fps-40fps což je už hratelné,ale bude to prostě chtet dat bud nižnší rozlišení nebo nastavit stiny a textury na minimum a zkusit to v XP.Pokud si nekdo lamete hlavu jestli neni lepši koupit notebook co má u ati hd 2600 vlastni pamět 512mb tak je to podle mě jedno,karta to využije minimalně.Myslim že je to tak 2.há nejlepši karta jaká u nás muže v notebooku do 30 000 bejt,1. je proste gf 8600.Jinak teoreticky by ta 2600 mohla byt vykonejši ale chlazeni je problem,v tomto ntb se teplota karty prý pohybuje kolem 80C,kdo má detskopovou ati a taktuje tak ví jake tam sou rezervy.
teploty
Ahoj premýšlam nad kúpov tahoto NB, má celkom výkonný HW, ale zaujímajú ma provozné teploty (v pokoji/záťaži), relatívny pocit z ventilátora a prípadné problémy s ktorými ste sa s ním stretli hlavne však tie teploty CPU/GPU ,.. na trhu je už cca pol roka takže bz to niekto molňhol vedieť
GX 610-029CZ
Zdravim. Má niekto tento NOTEBOOK .??? O tie teploty sa chcem aj ja spytat ...Pripadne Vas chcem poprosit O MALU recenziu a par foteciek ...na moj mail : vert5@azet.sk ...... Dakujem za ochotu
Zdar mam tento notas asi 4 dny a zatim se mi zda v pohode. Je celkem vykonej. S upravenyma catalystama 7.12 na mobilty verzi si dava 3d mark 06-3500bodu. Jinak z her co sem zkousel: PES2008-maximalni detaily tak 60fps, Crysis-stredni detaily max rozliseni(1280x800) tak 20-30fps. Co se tyce teplot na cpu v zatezi jsme nameril nejvic 74stupnu a v klidu tak kolem 50stupnu i min zalezi co na nem delate. Jinak co se tyce fotek nejaky najdete tady : http://www.czechcomputer.cz/user_prod_i ... rtno=49937
Co se tyce zpracovani tak nemuzu byt moc objektivni(je to muj prvni notas) Ale je celkem pevny akorat displej se trosku prohyba kdyz na nej zatlacim, ale to asi kazdy pokavad neni z kovu Klavesnice je velmi dobra, dost se mi zamlouva numericka cast co jiny notasy nemaj.
Co se tyce zpracovani tak nemuzu byt moc objektivni(je to muj prvni notas) Ale je celkem pevny akorat displej se trosku prohyba kdyz na nej zatlacim, ale to asi kazdy pokavad neni z kovu Klavesnice je velmi dobra, dost se mi zamlouva numericka cast co jiny notasy nemaj.
Xide píše:I have to buy it and I don't understand what are you talking on CZ language because I am from Serbia/Belgrade...I am planing to buy MSI GX610 and in Store they thell me that Windosw Xp isn't working whati operating sisetem are you using and are there all drivers for Windows XP and can you send me links...PLZ TNX and regards from Serbia I found this topic on google...
You have all Drivers what I found at MSI pages :
http://www.msicomputer.org/index.php?fu ... od_no=1237
Here you have all drivers from MSI .