Pripojeni na Wi-Fi sit
Pripojeni na Wi-Fi sit
mam hloupy dotaz...kdyz mam ntb s wifi a zatim jsem pripojeny na druhy pc obycejne pres kabel..co musim vsechno udelat abych se s timto pc spojil pres wifi???? Diky za pomoc!!
HP Compaq 6715s---> AMD Turion 64 X2 Mobile TL-58 1,9GHz, 2x1GB(667MHz), HDD 120GB, Ati Radeon X1250, Windows XP Professional, VX Nano
Zkus tohle: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=96
i mě jako úplnému laikovi se to podařilo rozchodit.
A použil jsem router který je uvedený v tom návodu
i mě jako úplnému laikovi se to podařilo rozchodit.
A použil jsem router který je uvedený v tom návodu
Ahojte, muj dotaz je z podobne oblasti, nechci zakladat nove vlakno...
Domá máme malou síť a já jsem na net napojenej přes router. Umožňuje i bezdrátové připojení, nějakou dobu jsem si to pochvaloval, ale teď se mi stalo, že při připojování/hledání sítě můj ntbook ten router nenašel-dokonce ani nenajde žádnou jinou síť, kterých se zobrazí většinou spousta-bydlím v centru města....( musím teda ntbook napíchnout na router kabelem) Netušíte někdo, čím by to mohlo být?Podotýkám, že wifi v ntbooku je pořád zaplé, zřejmě to bude něco v nastavení.....(??)
Domá máme malou síť a já jsem na net napojenej přes router. Umožňuje i bezdrátové připojení, nějakou dobu jsem si to pochvaloval, ale teď se mi stalo, že při připojování/hledání sítě můj ntbook ten router nenašel-dokonce ani nenajde žádnou jinou síť, kterých se zobrazí většinou spousta-bydlím v centru města....( musím teda ntbook napíchnout na router kabelem) Netušíte někdo, čím by to mohlo být?Podotýkám, že wifi v ntbooku je pořád zaplé, zřejmě to bude něco v nastavení.....(??)
Prosim Vas co myslite tim slovem APcko???neni to neco jako router nebo tak???ja jsem prave propojen s pc pres kabel a router.Je tedy potreba jeste neco koupit krom toho AP nebo co to je??A jaky to ma signal to wifi, nebo na jakou dalku to funguje, jestli to jde treba ze bych mel muj ntb v dolnim patre a hlavni pc by bylo v hornim patre a mne by dole sel internet, je to mozne?
HP Compaq 6715s---> AMD Turion 64 X2 Mobile TL-58 1,9GHz, 2x1GB(667MHz), HDD 120GB, Ati Radeon X1250, Windows XP Professional, VX Nano