Acer Aspire 5101 zvlastny zvuk od chladenia

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Fazotron

Acer Aspire 5101 zvlastny zvuk od chladenia

Příspěvekod Fazotron » 06 lis 2006 17:03

Pani mám takyto problem.Na lavej strane tohto notebooku je vyvod z chladenia z ktoreho prudi teply vzduch od procesora.je tam podla mna nejaky vetracik ktory vsak vyvada taky zvlastny zvuk.Nemam vam ho presne ako opísat ake je to akoby v nom bolo nieco uvolnene alebo akoby tam nieco rezonovalo.Notebook nema ani mesiac. Preto by som chcel vedie : stretol sa uz niekto z vam s niecim podobnym
da sa to nejako odstranit podomacky
moze to nejako ohrozit funkcnost notebooku
vezmu mi to na reklamaciu
alebo co navrhujete

Vdaka za odpovede

Ozi

Příspěvekod Ozi » 06 lis 2006 18:46

Bez uzardění bych reklamoval, podle mě to musí uznat. Proč by ses s tím op(t)ravoval?

Fazotron

Příspěvekod Fazotron » 06 lis 2006 19:58

Jo a este jedna vec obcas mi pri praci vyhodi nasledujucu vec

Kód: Vybrat vše

http://rapidsh***.com/files/2253353/Default.jpg.html

vie mi niekto poradit co s tym.stava sa mi to len ked mam rychlost procesora cez Acer ePower management nastaveny na high a nie na maximum. Dakujem

Kamilos
občas něco napíše

Re: Acer Aspire 5101 zvlastny zvuk od chladenia

Příspěvekod Kamilos » 07 lis 2006 18:53

Fazotron píše:Pani mám takyto problem.Na lavej strane tohto notebooku je vyvod z chladenia z ktoreho prudi teply vzduch od procesora.je tam podla mna nejaky vetracik ktory vsak vyvada taky zvlastny zvuk.Nemam vam ho presne ako opísat ake je to akoby v nom bolo nieco uvolnene alebo akoby tam nieco rezonovalo.Notebook nema ani mesiac. Preto by som chcel vedie : stretol sa uz niekto z vam s niecim podobnym
da sa to nejako odstranit podomacky
moze to nejako ohrozit funkcnost notebooku
vezmu mi to na reklamaciu
alebo co navrhujete

Vdaka za odpovede

No jede mi v klidu. A kdyz tak zahuci a pak zase klid. Ale chrasteni nebo tak neco neeee e

Zpět na „notebooky Acer“