Pani mám takyto problem.Na lavej strane tohto notebooku je vyvod z chladenia z ktoreho prudi teply vzduch od procesora.je tam podla mna nejaky vetracik ktory vsak vyvada taky zvlastny zvuk.Nemam vam ho presne ako opísat ake je to akoby v nom bolo nieco uvolnene alebo akoby tam nieco rezonovalo.Notebook nema ani mesiac. Preto by som chcel vedie : stretol sa uz niekto z vam s niecim podobnym
da sa to nejako odstranit podomacky
moze to nejako ohrozit funkcnost notebooku
vezmu mi to na reklamaciu
alebo co navrhujete
Vdaka za odpovede
Acer Aspire 5101 zvlastny zvuk od chladenia
Jo a este jedna vec obcas mi pri praci vyhodi nasledujucu vec
vie mi niekto poradit co s tym.stava sa mi to len ked mam rychlost procesora cez Acer ePower management nastaveny na high a nie na maximum. Dakujem
Kód: Vybrat vše
http://rapidsh***.com/files/2253353/Default.jpg.html
vie mi niekto poradit co s tym.stava sa mi to len ked mam rychlost procesora cez Acer ePower management nastaveny na high a nie na maximum. Dakujem
Re: Acer Aspire 5101 zvlastny zvuk od chladenia
Fazotron píše:Pani mám takyto problem.Na lavej strane tohto notebooku je vyvod z chladenia z ktoreho prudi teply vzduch od procesora.je tam podla mna nejaky vetracik ktory vsak vyvada taky zvlastny zvuk.Nemam vam ho presne ako opísat ake je to akoby v nom bolo nieco uvolnene alebo akoby tam nieco rezonovalo.Notebook nema ani mesiac. Preto by som chcel vedie : stretol sa uz niekto z vam s niecim podobnym
da sa to nejako odstranit podomacky
moze to nejako ohrozit funkcnost notebooku
vezmu mi to na reklamaciu
alebo co navrhujete
Vdaka za odpovede
No jede mi v klidu. A kdyz tak zahuci a pak zase klid. Ale chrasteni nebo tak neco neeee e