Acer Aspire 5670 - linux a následná recovery
-
OK1FQC
- občas něco napíše
Acer Aspire 5670 - linux a následná recovery
Nainstaloval jsem linux, nešel odinstalovat, tak jsem zformátoval celý disk. A nainstaloval jsem Win prof. Chtěl bych se vrátitk originálu Win XP. Disk zálohový nemám a E Recovery pochopitelně nefunguje. Musím do servisu?
-
Ozi
-
OK1FQC
- občas něco napíše
-
OK1FQC
- občas něco napíše
-
Ozi
-
OK1FQC
- občas něco napíše
Acer 5670
Když bych si objednal a koupil recovery cd v Brně, tak se mi objeví opět nabídka Alt a F10? Sehnal jsem od známého "XP oem", nainstaloval, dal key ze štítku ze zadní strany svého Acer a kupodivu to vzalo aktivaci po internetu.
P.S. V příspěvku ze včerejška se mi objevilo toto:
//Peca-on-line:Příště prosím použij edit.
O co se jedná?
P.S. V příspěvku ze včerejška se mi objevilo toto:
//Peca-on-line:Příště prosím použij edit.
O co se jedná?
-
Peca-on-line
- Moderátor
Je to zásah moderátora(byl sem to já). Používám to když chci někoho upozornit na něco co nesouvisí s tématem, v tomhle případě abys zbytečně nepsal víc příspěvků za sebou, je to čistě kvůli přehlednosti, snažím se neprodlužovat vlákno o příspěvky s nulovou hodnotou. 
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
Ozi
Nevím co je Alt+F10, Recovery CD jsou 2(3) disky (první je bootující), ze kterých se obnoví stav systému (s ovladači) v továrním nastavení a příslušná (aceří) licence WindowsKdyž bych si objednal a koupil recovery cd v Brně, tak se mi objeví opět nabídka Alt a F10?
Tak to buď rád, akorát nemáš správě ošetřenou licenci, licence OEM je nepřenosná (ze stroje na stroj - a tato nebyla určena pro Acer), ale pokud jseš fyzická osoba nepodnikající moc bych to neřešil.Sehnal jsem od známého "XP oem", nainstaloval, dal key ze štítku